Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Problémy s přenosem SQL databáze z PC na PDA

Mám na Windows SBS 2003 SQL Server (MS 2005 Express), na kterém mám uloženu databázi s dvěma tabulkami (knihy a DVD). Databáze řádně funguje a nejsou s ní žádné problémy.

Pomocí programu Data Port Wizard pak z uvedené databáze exportuji data do programu na PDA s WM5, který databázi převede do formátu *.sdf, se kterým dříve šlo v PDA rovněž bez problémů nakládat. (PDA je spojeno pomocí MS ActiveSyncu s PC, jenž je k serveru připojen v rámci lokální sítě).

Teď jsem vyměnil to zařízení (po technické stránce se nejednalo o nějakou zásadní změnu - z HTC Diamond na HTC Touch HD) a mám při převodu dat na posledně zmíněný telefon zásadní problém. Při přenosu databáze se tabulka DVD převede celá, zatímco tabulka s knihami (cca 6000 záznamů) se asi v 75 % příšerně zpomalí a si v 90 se zasekne úplně. Když si pak databázi v telefonu prohlížím, tak i ta tabulka s knihami funguje, schází v ní však odpovídající část záznamů.

Nevíte, v čem by mohl být problém?

Předmět Autor Datum
Tak jsem to zkusil ještě jednou a když jsem to nechal delší dobu, tak se nakonec databáze převedla.… poslední
Paullus 24.11.2008 10:10
Paullus

Tak jsem to zkusil ještě jednou a když jsem to nechal delší dobu, tak se nakonec databáze převedla. Akorát už to netrvá 10 sec jako dřív, nýbrž přes 30 min.

Na vině budou zřejmě pokročilejší technologie. Buď ten nový HW, nebo nějaká záplata OS.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru