Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Problémy s vkládáním odeslaných poštovních zpráv do úkolů v Outlooku 2003

Mám následující problém:

Když si chci do splněného Úkolu (Tasku) vložit odeslanou poštovní zprávu (VLOŽIT/POLOŽKA/TEXT), vloží se mi tam jenom hlavička (Od:/Odesláno/Komu:/Předmět:), tedy bez samostatného textu zprávy. Tenhle problém vzniká ale pouze u odeslané pošty, zprávy přijaté se mi tam vloží celé.

Pokusil jsem se zmíněný problém vyřešit tím, že jsem v menu NASTAVENÍ/MOŽNOSTI/FORMÁT POŠTY/FORMÁT ZPRÁVY nastavil FORMÁT RTF a totéž i v u záložky INTERNETOVÝ FORMÁT (odeslat ve formátu RTF aplikace OUTLOOK). Teď už se mi do Úkolů sice vkládá celá odeslaná poštovní zpráva, ale zase mi nefunguje odesílání příloh, které jsem zkoušel odeslat oběma způsobilými možnostmi, tj. VLOŽIT nebo VLOŽIT JAKO PŘÍLOHU. Příloha se sice při odchodu tváří jako odesílaná, ale adresát ji neobdrží.

Vzhledem ke skutečnosti, že tento problém vznikl až teď a dříve jsem uvedené potíže neměl, odhadoval bych to na nějaké své pochybení při nastavování Outlooku. Nemohu to tudíž svalit na MS, což mně mrzí zdaleka nejvíce.

Neměl by někdo z laskavého PT publika řešení?

Předmět Autor Datum
Nenašly se žádné odpovědi.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru