Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Problémy s výkonem notebooku

Dobrý večer přeji všem uživatelům tohoto fóra.

Již nějakou dobu mám takový delikátní problém. Můj notebook výkonostně stagnuje. Jsem vlastníkem notebooku Dell Studio 1745 již tři roky. Je tomu již delší dobu, co můj notebook přežil pád z mého stolu a bohužel se něco stalo s původním harddiskem. Disk jsem obstaral nový, ale od té doby je můj počítač jaksi přibržděný. Dokonce je i ve stavu, kdy ho musím hned po zapnutí restartovat, protože nejede na plný výkon (vše se seká, zadrhává... hrůza) po restartu je to znatelně lepší a počítač přinejmenším šlape jak bych očekával (přesto je absolutně vidět, že počítač nepracuje 100% plynule). Do počítače jsem pořídil další 4GB ram DDR3, tudíž notebook v současnou chvíli disponuje 8 GB ram DDR3. Absolutně jsem vyloučil možnost přítomnosti viru, spywaru, malwaru, protože jsem několikrát plně zformátoval počítač a přeinstaloval OS.
Jediná závada z tohoto okruhu která mě napadá je, že jsem nebyl schopen flashnout BIOS kvůli absenci mé odumřelé baterie.

Nicméně... důvod proč jsem zmiňoval pád zařízení ze stolu je ten, zda- li neexistuje možnost, že by od té doby mohl notebook haprovat kvůli nějaké další hardwarové chybě... poškozená součástka, či něco podobného. Za každou radu budu vděčný před tím, než odevzdám notebook do rukou opraváře této značky.

Děkuju za pomoc, Petr Skalák

Předmět Autor Datum
Dokonce je i ve stavu, kdy ho musím hned po zapnutí restartovat prohlížeč událostí: jednak celkový… poslední
lední brtník 01.01.2014 21:19
lední brtník

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru