Avatar uživatele
Thor841

Proc jsou vsichni odvareni s Iphonu?

Dobry vecer, muze mi nekdo vysvetlit, proc jsou vsichni tak odvareni s Iphonu? Ja osobne si myslim ze je to predrazeny mobilni telefon, ale vetsina lidi je jineho nazoru. Ale proc? V cem je tak vyjimecny?

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 0 před 3854 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
Bedy

Výjimečný je v tom, že má zvláštní operační systém iOS, který je příliš uzavřený a uživatele nutí vázat se k produktům Apple – s ostatními zařízeními se moc nechce párovat.

Jinak jsem stejného názoru, za tu cenu existují i lepší telefony – nemyslím zrovna nějaké šamšunky apod. s Androidem, ale prostě jiné telefony.

Ale je prostě určitá skupina lidí, pro kterou je iPhone dobrá volba, telefon se jím líbí, jsou s ním spokojení, tak nechť jím dobře slouží, ať netrpělivé čekání u iStore přežijí ve zdraví a domů se vrátí s úsměvem na tváři.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
arten18

V zásadě jsou dvě kategorie lidí, kteří si iPhone kupují. Manažeři, makléři, apod… A potom teenageři.

Manažeři atd, si tento telefon kupují hlavně kvůli spolehlivosti. IPhone a iOS (operační systém uvnitř telefonu) je jako celek velmi silná kombinace. Telefon i systém je skvěle optimalizován, za normálního používání téměř není možné aby se telefon sekal, zadrhával nebo selhal. Další důvod je pak kvalitní dílenské zpracování telefonu, vysoký výkon a kvalita hardwaru a velmi dobré funkce.

Druhá skupina, teenageři, si iPhone kupují, protože je to otázkou image. Mít iPhone je cool, protože je to od Applu a iPhone má svojí cenu. Je drahý a to může ukazovat zkrátka, že na to někdo má.

Pokud se na to člověk podívá zcela nestraně, musí uznat, že iPhone je velmi kvalitní přístroj věhlasné značky s dobrou podporou. A i přes nemalou cenu se velmi dobře prodává díky skvělému marketingu Applu.
Na druhou stranu, pokud se člověk podívá směrem na chytré telefony s Androidem najde nejednu konkurenci pro iPhone. Největší rival je zde asi Samsung a jeho telefony řady Galaxy. Taktéž jsou to telefony s velmi vysokým výkonem, skvělými funkcemi, dobrou optimalizací a velkou kvalitou. Další konkurent pak může být HTC, Lenovo, LG, nebo kterýkoliv telefon řady Nexus od Googlu.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
anonym

Jak všichni ? Mě to nic neříká!!!

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Jsemtady

Tak hlavně byl Iphone první svého druhu 🙂 Kdybys viděl co tenkrát bylo za telefony když vyšel Iphone to byla revoluce, jednoduché ovládání prstem, gyro senzor, gps čidlo, Apple vnutil operátorům svoji cenu a prodávat ho jedině s internetem. Takže ač byl mnohem lepší jak konkurence, která byla těžkopádná, tak byl levnější a ještě měl internet už zabudovanej. Tenkrát bylo opravdu cool mít Iphone, to lidi s těma šlupkama čučeli co to umí 😁 Dnes už se nijak extra neliší od Androidu. Faktem je, že je to dost uzavřenej systém, ale naprosto blbuvzdornej a super fungující.
Taky je vyrobenej z kvalitních materiálů, což se o Samsungu říct nedá. Třebas okolo mě má 5lidí S3 a všichni mají rozbitej displej i po pádu jen na lino. To se vám s Iphone nestane. Jako je předraženej, ale to už je Apple 🙂
Já už sice chvíli mám Android, ale poslední dobou vinou větších, či menčích chybiček (že se mi spouští v kapse, zmizne mi nastavenej budík, nebo nějaká ikona, či widget, že abych byl s androidem spokojenej v nšm musím mít x app který mi trošku vylepší funkčnost, načež to ale kazí s každou novou verzí) zvažuju návrat k Iphonu. Buď Iphone, nebo třebas HTC One. Do Samsungu už ne, jede ty telefony všechny stejný jako levnou spotřebku a dle toho to i vypadá.
Doplňuji:
Abys trochu pochopil fanoušky Apple .. zkoukni na youtube videa o Stevu Jobsovi, Johnathan Ive, kterak jobs změnil svět … a pak asi ty blázny budeš chápat.

Logickej člověk, kterýho ale zajímají jen parametry a nestará se o další věci okolo si asi Iphone nekoupí, páč je předraženej.
V ČR je Iphone x Android(Samsung) asi jako ŠKODA x Hyundai. (Skoro stejné parametry aut, Hyundai je kolikrát hezčí, či levnější, ale lidi si stejně koupí Škodu, vědí že dobře funguje, že vydrží, jsou věrní značce atp.)

Upravil/a: Jsemtady

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Damiana

Měla jsem trojku, mám čtyřku (stačí, jsem spokojená). Pořídil si jí i můj muž, koupila jsem ho i mamince. Mám iPad. Důvod? Naprostá spolehlivost, rychlost, perfektní výkon, elegantní design, „makal“ na něm Jobs a to něco znamená (vážím si ho)… etc.
IPhone řeší obvykle ten, kdo by ho chtěl a nemá ho. A pak je také módou ho hanět. U některých lidí. Ale ti haní obvykle všechno dobré.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
ponovotny

je dobrý, ale tu auru vyjmečnosti má čistě dobře dělanou reklamou

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce
Avatar uživatele
brazdarom19

Dám příklad. Před lety jsem si koupil fungl nový Samsung Galaxy S2. Už je to opravdu dávno. Ze začátku byl ten telefon super, ale po nějakém roce začal být pomalejší a pomalejší. Až se z něj sotva dalo volat. Místo něj jsem si tehdy od kamaráda koupil použitý iPhone, který jsem měl snad 3 roky a nevšiml jsem si u něj, že by se nějak zpomalil. Jen baterie pak už moc nevydžela. Od té doby už věřím jen iPhonům. Zrovna koncem minulého roku jsem si z https://www.jab­kolevne.cz/ip­hone/ koupil další použitý.

Nový příspěvek