Avatar uživatele
iceT

Proc lide maji blbe kecy,

kdyz maji neco upito?To jako neumeji pit?
Znam nekolik lidi,kteri maji ve zvyku jakekoli malickosti resit jen a pouze pod vlivem,a nema cenu s nima diskutovat,protoze jsou presvedceni o te sve jedine pravde.

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 6Pro koho je otázka zajímavá? irij, anonym, panenka, annas, Miroslavst, BEAES před 4869 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
BEAES

A nejhorší je, když melou jedno a to samé stále dokola…alkohol je prevít.
Doplňuji:
Vědci posuzovali vliv alkoholu na mozek jako celku i na jednotlivé jeho funkce, jako je abstraktní myšlení, plánování a schopnost kontrolovat vlastní chování. Zjistili, že výkon mozku v těchto oblastech byl postižen dokonce i poté, co se koncentrace alkoholu v krvi snížila na úroveň, kterou si už lidé neuvědomují.

Upravil/a: BEAES

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
anonym

Nevím proč to tak je,mám ten pocit,že tito lidé snad trpí nějakým mindrákem a tím si ho léčí,u nás je jeden,ten má doma metr babu,ale jak vleze do lokálu,tak většina lidí odchází,rejpe do každýho,k ráně nemá daleko a doma je jak puťka.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
panenka

S takovými lidmi je zbytečné se o něčem bavit když jsou jsou iceT pod vlivem alkoholu oni mají ve všem pravdu nikdo jim nesmí říkat svůj názor nejlepší je se s takovýma nebavit dokud nevystřízlivý aby ti jeho kecama ještě neublížily

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
irij

Protože mozek nefunguje, jak by měl. Ten člověk chce něco říct, ale mozek zpětně nevyhodnocuje, že to jsou jen kecy. Kdyby se takový člověk nahrál a za střízliva by se mu to pustilo, to by čuměl.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Miroslavst

Sám znám, že pokud se člověk napije, není to s ním kolikrát k vydržení. Jsou moc „chytří“, ale s tím člověk nic nenadělá, hold pokusit se jedním uchem tam a druhým ven.
Nejhorší je, že takový opilý člověk dokáže i druhého ranit a vlastně o tom ani neví.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
poa.li

Taky to může být tím, že pod vlivem alkoholu ztrácí zábrany a říkají to, co je dlouho „žere“. Pokud někoho něco žere, pak většinou nevidí nic než ten problém a už to samo o sobě mu zatemní mysl..

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek