Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Profil z jedné PS3 na druhou PS3..jde to?

Dobrý den,

měla bych jeden dotaz můj kamarád má PS3 60GB , uvažuji o zakoupení PS3 také, ale asi verze 250GBSlim. V kamarádově PS3 mám vytvořen svůj vlastní profil a chtěla bych se zeptat zda je možné a příp. jak dostat tento můj profil z jedné PS3 na druhou aniž bych například ztratila uložené "savy" z online her. Pokud bych měnila HDD v jedné PS3 tak je to jednoduché- zálohovat vše potřebné a to co je na HDD tak zůstává v interní paměti PS3, ale co když je to potřeba z jedné PS3 dostat na druhou PS3 navíc ze staršího typu systému? Jde to vůbec?. Jak zkopírovat uložené offline hry vím, ale jak dostat to co je z Online her to fakt nevím. Nebo jsou tyto savy uložené na serveru dané online hry a po online přihlášení se mi to automaticky načte? Hrát to zase znovu, když sem to tak pracně nabila se mi fakt nezamlouvá (kdo hraje Killzone .. pochopí :-)) Prosím poraďte Já tomu moc nerozumím a moc děkuji všem za radu nebo vysvětlení.

Předmět Autor Datum
Dobrý den, jestli chcete přenést profil nebo nějaká herní data musíte si za 1. samožřejmě pořídit t…
carlos 10.05.2010 10:24
carlos
Zdravím, děkuji moc za radu a návod jak na to. Extermí disk mám takže to dneska odpoledne vyzkouším… poslední
sepruma 10.05.2010 11:02
sepruma

Dobrý den,

jestli chcete přenést profil nebo nějaká herní data musíte si za 1. samožřejmě pořídit tu hru, 2. musíte si pořídit velkokapacitní usb zařízení=EXTERNÍ DISK (jsou
různé druhy velikosti paměti 320GB nebo míň je teď už hodně druhů) 3.
přenesete externí disk ke kamarádovi a napojíte ho do PS3 přes kabel USB (musí být přibalen k externímu disku) 4. najedete si na ten profil nebo na "úložku" a jestli se kamarád trochu rozumí PS3 tak vám poradí jak skopírovat profil nebo uloženou hru (jestli ne, tak najedete na profil nebo na uloženou hru, zmáčknete trojůhelník (options) a najedete na COPY potvrdíte a v sloupci kde jsou v ps3 menu zobrazeny hry,úložky... bude tem zobrazeno i velkokapacitní zařízení opět na něj najedete trojúhelníkem a dáte PASTE=vložit 5. ext. disk přenesete domů, připojíte a zepnete hru a úložka se vám načte.

:-)TOŤ VŠE:-)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru