Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Program MaiList- hromadne rozesilani mailu

Ahoj,

snazim se dostat k odpovedi na foru k tomuto programu ( maillist.htm ) i od pana, ktery je uvedeny jako kontaktni osoba no nikdo neodepisuje, tak snad to bude poznat nekdo na teto poradne.

Dotaz:

Potrebuji rozeslat emaily, ale mam je naformatovane ve wordu. Formatovani chci zachovat proto to chci dat do HTML ne jako obycejnej text.
V navodu k MaiList jsem nasla: [X] HTML formát

Zpráva bude odeslána s formátováním HTML. Při této volbě je k dispozici i náhled zprávy.

Zpráva se píše za použití syntaxe jazyka HTML - editor Vám v tomto případě nabízí zvýrazňování syntaxe. Pro mnoho uživatelů je tento způsob nevyhovující. Takže v tom případě máte možnost napsat si zprávu v některém z produktů firmy Microsoft (FrontPage, Word) a přes schránku ji vložit jako obsah e-mailu. Program v tomto případě vloží přímo HTML kód a v náhledu máte možnost vidět výsledek

Tak jsem vlozila word, dala zobrazit nahled a pise nasledujici: System nemuze najit zadanou cestu. Nezobrazuje se zadny text.

Prosim o pomoc. Dekuji

Předmět Autor Datum
Tak jsem vlozila word, dala zobrazit nahled a pise nasledujici: System nemuze najit zadanou cestu. N… poslední
Kráťa 08.09.2009 23:55
Kráťa

Tak jsem vlozila word, dala zobrazit nahled a pise nasledujici: System nemuze najit zadanou cestu. Nezobrazuje se zadny text.

Jakou cestu? Cestu k čemu? Když to vložíš z Wordu přes schránku, tak přeci není žádná cesta potřeba (nebo k nějaké *.dll?)
Ve Wordu:
Ctrl+A (označí se vše)
Ctrl+C (zkopíruje se označené do schránky)

Přepnout se do MailListu (či kamkoli jinam) a tam:
Ctrl+V (vloží se ze schránky)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru