Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Program na ovladače

Dobrý den,

sháním nějaký dobrý FREE program na vyhledání potřebných ovladačů pro HW. Na internetu jsou tuny různých ovladačů a někdy mi dělá problém najít ten správný (anglické stránky, některé FAKE, reklamy, instaluje to různé downloadery s virama apod...).

Proto se chci zeptat, jestli nevíte o nějakém kvalitním Softu, který za vás vyhledá drivery pro váš HW (tak aby ten HW naplno využil svůj potenciál - čili drivery přímo pro to dané HW, daný typ...).

A nejen HW - např. třeba nějaký program na zrychlení komponent - že to v PC vyhledá co by se dalo zlepšit a navrhne úpravy - ale žádný program typu "Zrychlení PC", který vám najde 5 tisíc chyb (včetně sebe sama), za odstranění si nechá zaplatit a po odstranění už nenastartujete win... (zkušenost známého). Např. se mi osvědčily programy CCleaner a TCPOptimizer (zrychlil mi o dost internetové připojení).

Pokud o něčem takovém víte, tak prosím řekněte (aspoň název). Ten driver to samozřejmě nemusí samo stahovat, stačí aby napsal např. jak se jmenuje, verzi, nebo název souboru... pak už nebude problém si to najít na netu.

PS: používám WIN XP 32 bit.

Díky

Předmět Autor Datum
http://pc.poradna.net/q/view/1185960-progra m-na-drivery
karel 24.02.2014 16:36
karel
lspci a lsusb, možná existují i pro windows..
touchwood 24.02.2014 16:40
touchwood
bez záruky Smazán odkaz na warez. (karel) nějaký program na zrychlení komponent ale na to je určen… poslední
sakraforte 24.02.2014 17:30
sakraforte

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru