Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Program na čištění spuštěných/nepotřebných programů?

Dobrý den,

mám klasický dotaz: dorazil jsem k rodičům a potřebuju jim co nejvíc pročistit PC - všechno tady normálně funguje, ale PC je pomalejší a hlavně přes "správce úloh" vidím nejspíš spoustu spuštěných podivných programů... Přitom v automaticky spuštěných programech (spustit - "msconfig") nic podobného nevidím (něco málo jsem odškrtnul).
Dá se nějak poznat, který z těch spuštěných programů tam nemá co dělat? Poznal by to někdo? Nebo nějaký návrh na vhodný program, ať nestáhnu ještě větší "bordel".:-)

Předmět Autor Datum
Dá sa poznať, vhodný program je skúsený užívateľ...
pme 30.01.2014 17:28
pme
Ked to je pomalejsi tak to je napr. mozno zavirene alebo je tam antivir, alebo obe veci naraz. Odstr…
MM.. 30.01.2014 19:22
MM..
Este som zabudol - v spravci si predsa zorad ulohy podla stlpca vytazenia CPU, aby si videl ci nieco…
MM.. 30.01.2014 19:24
MM..
autoruns od sysintenals- jukni na to v tom. poslední
kmochna 30.01.2014 19:28
kmochna

Ked to je pomalejsi tak to je napr. mozno zavirene alebo je tam antivir, alebo obe veci naraz. Odstranit obe veci.
Co sa spusta odkial sa da vycitat aj z logu hijackthis.
Ked nevies co je neco v spravci uloh, tak si to najdes na google ze co to je, alebo to sem napises, nie sme jasnovidci. Program jasnovidec tiez neexistuje.

Este ak sa nieco podozrivo zasekava alebo co tak otestovat povrch HDD (napr. aspon pomocou HD Tune) a pozret ci sa to neprehrieva (napr. speedfan-om)

Este som zabudol - v spravci si predsa zorad ulohy podla stlpca vytazenia CPU, aby si videl ci nieco vytazuje PC alebo ne. Ak nic nevytazuje PC, tak nic nemusis odstranovat, moze tam byt uloh aj milion, ak je u nich u CPU 0%, tak na spravanie/pomalost PC nemaju ziaden vplyv (vynimka je len antivir ktory sice moze mat vytazenie CPU 0% ale jeho sluzba beziaca na pozadi killuje vykon kazdeho PC dokonale tym ze oneskoruje pristupy na disk)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru