Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Program pro správu plochy na více monitorech

Zdravím,
před nedávnem jsem okusil kouzlo vícero monitorů (používám 3 najednou), velmi brzy jsem zjistil že Windows 7 samotné příliš věcí nastavit nedokážou. Použil jsem Display Fusion, nicméně byla to pouze časově omezená trial verze.

Má grafická karta msi-r9-270x-hawk-d500940.htm

Funkce které jsou pro mě nezbytné:
- nastavení a přepínání profilu více obrazovek klávesovou zkratkou. 3 monitory potřebuju jediným příkazem deaktivovat a povolit 4. výstup na grafické kartě, k televizi (tím že ostatní vypnu se mi taktéž přesměruje zvuk). Dělat to ručně je neskutečný porod.
- pokročilé nastavení tapet ploch (sw musí umět nastavit na každé ploše jinou, případně nastavit na jedné ploše jednolité barevné pozadí apod.)
- v případě potřeby dokáže na kokrétní ploše zobrazit hlavní panel, se seznamem programů spuštěných jen na ni (tento bod bych v krajním případě oželel)

Vše umí výše zmiňovaný DisplayFusion skvěle, jen se chci zkusit poptat, zda neexistuje nějaká free alternativa, která by dokázala totéž.

Díky.

Předmět Autor Datum
AMD poskytuje zdarma Hydravision, který by měl umět spoustu kouzel s více obrazovkami (znal jsem sta…
touchwood 14.03.2014 11:02
touchwood
V Catalystech se to chová mizerně, zkusím ten Hydravison, díky za tip.
Michal.Maniak 14.03.2014 11:08
Michal.Maniak
Catalystem bych řešil jen to přepínání. poslední
touchwood 14.03.2014 15:40
touchwood

AMD poskytuje zdarma Hydravision, který by měl umět spoustu kouzel s více obrazovkami (znal jsem starší verze, ty nové moc ne).
Catalyst by měl mít možnost nastavit a použít klávesové zkratky na přednastavené profily (opět jsem kdysi používal, ale předpokládám, že to tam je doposud)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru