Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Propojení notebooku a monitoru pomocí HDMI kabelu

Čau, potřebuju vědět, jak to bude se zvukem, pokud připojim monitor k notebooku pomocí HDMI kabelu. Jelikož mi bylo řečeno, že přes VGA by při 1920x1080 nebyl kvalitní obraz, tak hledám jinou alternativu. Jelikož se nabízí HDMI, a já vim něco o tom, že přenáší i zvuk, ale moc tomu nerozumim, tak potřebuju vědět, jestli budu moci zapojovoat bedny do notebooku, a ne do monitoru, jestli budou vůbec hrát, jestli budou hrát integrovaný reproduktory notebooku a zkrátka všechno, co bych vědět měl, díky... :)

Předmět Autor Datum
hdmi od verze 1,3 umí přenášet zvuk. záleží co máš v notebooku a v monitoru. pokud monitor nemá výst…
MM_tank 20.07.2011 20:15
MM_tank
No takhle... Notebook ještě nemám, monitor ano, jen se vstupem na sluchátka, bez reproduktorů. Použí…
Laster 20.07.2011 20:40
Laster
záleží na OS, dejme tomu pokud budeš mít win 7, tak dole na liště budeš mít takovou ikonku reprodukt…
ups 20.07.2011 21:22
ups
Skvělé, díky za informaci. :)
Laster 20.07.2011 21:27
Laster
cau prosim te zapojim lc monitor k noutbuku acer pres vga a nenajde mi signal...muzes poradit jakym…
laky123 27.02.2016 14:33
laky123
Začni tím, že si v návodu najdeš jakou klávesovou kombinací se přepíná na externí monitor. Bývá to F… poslední
jirka44 27.02.2016 16:05
jirka44

No takhle... Notebook ještě nemám, monitor ano, jen se vstupem na sluchátka, bez reproduktorů. Používám ho k Xboxu, a ten právě s monitorem propojuju přes HDMI, který zvuk přenáší, jelikož mi zapojený bedny do monitoru hrajou.

Mě jde do budoucna o to, jak to bude všechno fungovat, pokud propojim notebook a monitor HDMI kabelem, který zvuk přenáší. Jestli budou fungovat integrovaný reproduktory v notebooku, jestli budou fungovat připojený bedny a jestli je budu moci zapojovat přímo do notebooku, a ne do monitoru, aby to všechno hrálo a správně fungovalo. U Xboxu musím totiž bedny zapojovat právě do monitoru, a protože se do Xboxu přímo bedny zapojit nedají, nevím, jaký to celý bude s notebookem. :)

záleží na OS, dejme tomu pokud budeš mít win 7, tak dole na liště budeš mít takovou ikonku reproduktory, když na to klikneš pravim tlačítkem miší, budeš tam mít zařízení pro přehrávání a když zapojíš bedny do ntb, tak tam nastavíš či chceš přehrávat přes monitor, integrovany rep. v ntb nebo přes bedničky

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru