Avatar uživatele
Mishalina

Prosim pomocmam z toho depku dostávám špatný znamky protože si to myšlenka rodiče začínám si to myslet taky jdu ke dnu?

uz pres 3 roky si preju psa a ted mi rekli ze jenom za dobre znamky ale myslim ze mi tohle rekli jenom aby ode me meli pokoj protoze mi neveri ze tech znamek dosahnu. mam depku preju si ho porad tenhle rok dostali psa I holky co ho nechteli pomozte mi prosim co mam delat!! ??????

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 0 před 4125 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
helcaify1

Odpoveď byla označena jako užitečná

Se psy vyrůstám odmala. Od narození mě rodiče učili jak s nimi zacházet a jak se o ně správně starat. Třikrát denně ven, cvičit, krmit, chodit na očkování, starat se aby byli v pořádku..Pro takové zvířátko se musíš vzdát pár věcí. Naopak se i ty naučíš žít společně se zvířaty. Možná k tomu mají tvoji rodiče důvod. Ze začátku bych si pořídila třeba křečka a ukázala vašim,že se dokáži postarat. A jak už tu někdo psal možná bys mohla zkusit venčení psů nebo pomáhat v útulku :)

1 NominaceKdo udělil odpovědi nominaci?Mishalina Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
anonym

Učit se…

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
pusinka50

Učíš se kvůli sobě, abys nebyla hloupá holka, tak přitlač. Ještě byste si měli ujasnit, kdo bude se psem běhat 3× denně ven, kdo ho bude cvičit a vychovávat, kdo bude kupovat krmení

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
terry

Když čtu tvou otázku, tak se určitě začni učit. A možná bys už taky měla být v posteli a spát, když se neučíš.
Třeba mají nějaké dobré důvody, že tipsa nekoupí.
Chodíš někdy do útulku na procházku se psy?
Víš, proč ho chceš? A stihneš s ním chodit před školou na procházku? Bude se ti chtít? A hned po škole?

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
venkovan

Pes je úvazek na cca 10 – 15 let. Několikrát denně. Takže psa ano, ale musí si ho přát celá rodiny, protože se o něj budete muset starat všichni. Takže pokud rodiče zatím říkají ne, tak si jich važ, protože zřejmě umí odhadnout svoje síly.
Je to od nich zodpovědnější než u rodičů, kteří dávají psa dětem, kteří o něj moc nestojí (pokud si ho nekoupili pro sebe s tím, že do jako přinesli děcku).

Takže za lepší známky je asi pro ně jistá směna kterou podstoupí aby si na sebe nabrali i povinnosti k psovi (stejěn většina bude na tobě).

Jinak – s těmi depkami to nepřeháněj. Otázkou je, co to jsou špatné známky a zda jsou špatné kvůli neučení, roztěkanosti a nebo genetickými předpoklady. Nejlepší bude, když místo myšlení na psa, začneš si zvykat na nějaké pravidelné učení – pravidelný program dne. Zaměř se na to co se ti nejlépe ve škole daří a postupně přidávej další předměty. Uvidíš, že se to začně lepšit i kdybys neměla k učení předpoklady. Zlepšení známek je zlepšení známek o nějaký stupínek a ne najdenou, vyskočit až na vrchol.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek