Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem ADSL od Radiokomunikací - vyšší rychlost i agregace? nebo oboje nižší?

Ahoj, prosím o názory a zkušenosti k ADSL od Radiokomunikací.
Využíváme službu Premium Voice s rychlostí 3072/512, agregací 1:20 a bez FUP za 1189 Kč měsíčně. Tato služba už v nabídce není, mohou ji využívat jen stávající zákazníci, pokud dobrovolně nepřejdou na jinou službu. Uvažujeme o přechodu na službu 4096/512 s agregací 1:50 a s FUP za 1010 Kč měsíčně od téhož providera.

Pokud tedy přejdeme, ušetříme 179 Kč měsíčně a budeme mít rychlejší připojení, ale zvýší se agregace a budeme mít FUP. Ta FUP nám nevadí, ale nevíme, zda se na kvalitě připojení nějak projeví ta agregace. Jak byste se rozhodli vy?

Předmět Autor Datum
Agregacia sa moze prejavit ked zacnu vsetci stahovat + surfovat, tym, ze sa moze stat ze nebudes dos… poslední
MM.. 19.09.2007 15:52
MM..

Agregacia sa moze prejavit ked zacnu vsetci stahovat + surfovat, tym, ze sa moze stat ze nebudes dosahovat plnu rychlost pripojenia napr. v spicke (vecer) apod.
Ja osobne by som najprv hladal googlom vselijake diskusie tykajuce sa pouzivania tej ich novej sluzby (hladal by som googlom nazov tej novej sluzby a hlavne by ma zaujimali diskusie pouzivatelov, ci ludia nahodou nenadavaju ze to je vecer hrozne pomale apod.). Ptz. agregacia sanma o sebe ti vela nepovie, zavisi aj od toho aka linka je agregovana (kolko pouzivatelov tam je v absolutnych cislach) a od toho co su to za pouzivatelia (permanentni vytazovaci linky alebo normalni surferi)...
Ak je tam FUP tak by to ale malo fungovat normalne (extremni pretazovaci linky tam asi nebudu), a ak ti nevadi ze obcas v spicke to moze ist pomalsie ako tych 4096, tak usetris mesacne 179Kc a mozes za to nakupit lahvace, k tomu internetu :))

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru