Avatar uživatele
Dommino

Prosím , jak se starat o králíčka od doby kdy si ho přivezu. Kdy ho poprvé vyndat z klece a na jak dlouho? A co hlazení?

Zajímavá 0 před 3903 dny Sledovat Nahlásit



Odpovědi
Avatar uživatele
Luuu

Chvíli, den, pár dní, ho nech v kleci, pokud to nebude ušák zvídavák a nevyleze sám, pak ho vyndej a nech ho prozkoumat okolí – obrň se trpělivostí, bude mu to chvilku trvat. Rozhodně ho do ničeho nenuť, až se mu bude k tobě chtít jít, tak půjde.

Já jsem toho svýho po pár dnech vyndala a byla s nim každej den x hodin v pokojíčku, ležela jsem na zemi a koukala, jak kouká, až mu to jednou nedalo, šel ke mně a pak u mě už zůstal :))) Ale taky si myslim, že jsem měla štěstí, Bobek je hodnej, mazlivej, nedělá kravák, je čistotnej atd. atd.

Podívej se na stránky kralici.cz a neudělej tu samou chybu, co já. Nejdřív si o tom něco přečti, než do toho skočíš po hlavě :)) Hodně štěstí!

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
Andre5000

U těch králíků pozor na kabely, ať už od počítače, nebo u elektrospot­řebičů. Rádi je okusují. Jeden můj králík ukousnul kabel u ledničky, samozřejmě rána, celý byt bez proudu, králík to přežil, jenom měl na půlce hlavy seškvařené chlupy.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek