Avatar uživatele
J.Sturmová

Prosím Pomozte 🙂

Dobrý den, chci se zeptat koupila jsem si na serveru SlevaObchodu.cz stolní počítač na balíček čekám již 1× týden a zatim nic na začatku cisla zasilky je CZ a na konci cisla zasilky je HRT myslite ze to HRT znamena ze ta zasilky je z Chorvatska?

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 0 před 3702 dny Sledovat Nahlásit



Odpovědi
Avatar uživatele
OndraK

Jsem na tom podobně. Čekám také více než týden. Mohu se zeptat, zda zboží dorazilo? Trochu mám obavy z uvedeného obchodu. Díky za odpověď.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
likass

Tak mě dorazilo včera, takže dobrý.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Dvorgl

Včera jsem poslal peníze na jejich ůčet. Mohu se zeptat jak to vypadá s Vaší zásilkou? Na mail mně psali že doprava je pomocí české pošty 2–3 dny, ale jak si čtu Váš dotaz, tak nevím. Doufám že jsem nenaletěl…
Doplňuji:
No tak dnes vidím, že už se nedá dostat ani na webové stránky… Obědnal jsem si tam tablet lenovo yoga a ipad od applu, takže dohromady nějakých 9000,–. Samozřejmě platbou předem z BÚ… Mohu se zeptat jak nyní můžu postupovat?

Upravil/a: Dvorgl

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Fofikova

Ja objednala před týdnem iPad a ještě mi ani nepřišel email o expedici zboží :/ snad to bude ok
Doplňuji:
Tak to u mne bude příští týden měsíc a pořád nic. Minulý týden mi napsali email že se omlouvají za zpoždění a že zboží dorazí tentýž týden. Už jsem ztratila nervy a objednávku ruším a budu žádat návrat peněz. Horší obchod jsem nezažila.

Upravil/a: Fofikova

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
ffranta

No tak já mohu říct že je tam delší doba dodání, ale dnes přišlo, no a právě že po 12 dnech.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Ftelf

Je to zvláštní, ten eshop působí velice věrohodně. Platné IČ, webovka přes profi společnost. Registrace webu na osobu s IČ. Platba na bankovní účet nebo paypal. BU je 100% vysledovatelný. Paypal má vlastní systém ochrany zákazníků. Ale, zboží je prakticky zadarmo, na emaily neodpovídají ani jeden telefon není kontaktní. Takze bud majitele přejelo auto nebo je to bílý kůň či sama obětí podvodu. Zatim jsem poslal echo do dtestu, kteri by pak mohli rychleji nez policie informovat verejnost a uvidime co zjisti. Ja platil paypalem, takze pokud zbozi nedostanu, tak mi vrati s jistotou penize. Tohle funguje lepe nez ceske soudy :)

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek