Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Prosím o pomoc s výběrem nového poskytovatele internetu a TV.

Tak UPC mi bohužel / bohudík musí z domu. Nechtěně jsme zapoměli zaplatit jednu fakturu (stane se.. ), ale jinak platíme řádně a včas.
Odpojili nás někdy ve čtvrtek v noci (peníze jsme poslali tedy opožděně předchozí den ) a v pátek odpoledne po práci jsem zjistil, že nejde Internet,telefon ani TV.Tak jsem volal na UPC, jestli jim již přišla platba za služby. Oni řekli, že platbu dostali a že služby zprovozní k večeru nebo přes noc. No a jaká je skutečnost? No dopadlo to tak, že internet byl v pátek v 9 hodin večer. TV+telefon nefungují ještě teď.

Takže zítra až jim tam budu volat, tak to pro ně moc příjemné nebude.Lituji toho, kdo to zvedne. (chápu, že jsem zaplatil pozdě, ale jsem pro ně zákazník, kterej jenom udělal chybu a předtím platil řádně... tak se nemusejí chovat jak dobytek)
Mám třeba paušál u O2 a oni pošlou aspoň upozornění. Tihle rovnou odpojují.

Nedávno tu po domě pobíhali pánové z Centria

digitalni_tv

Je tu někdo, kdo od nich má nějaké připojení?(ať už TV nebo NET)
Nabízejí slušné připojení 50/50MB a HLAVNĚ ! digitální TV (ne jak UPC, že se obraz rozpadá a ten jejich převodník zamrzá každou chvíli) včetně všech programů za cenu cca 1000Kč.

Jestli máte ještě někdo jiné návrhy, tak díky za radu.

Předmět Autor Datum
Nabízejí slušné připojení 50/50MB Nevěřím že za ty prachy to pojede tak jak je uvedeno. Nedočetl j…
Cat 23.08.2009 22:06
Cat
Jsou poskytovatelé, co nabízí garantované připojení 50 mbit/s za 750 a t pohodě to tolik VŽDY jede.…
Scatman 23.08.2009 23:54
Scatman
Pět veřejných ip k tomu Tys tady tedy chyběl...
Dale Cooper 24.08.2009 13:02
Dale Cooper
No to já tomu taktéž nevěřím, že by to jelo 50/50. Ale i kdyby to jelo třeba 30/10 tak budu spokojen…
Pavel M 24.08.2009 16:44
Pavel M
Měl bys používat vyhledávač, google, seznam apod. dej tam klíčová slova typu centrio diskuzní forum…
TNT 23.08.2009 22:23
TNT
Jen k UPC doporučím obrnit se trpělivostí. Osobně bych zrušení raději vyřídil mailem nebo klasickým…
jbo 24.08.2009 12:39
jbo
jj,to je pravda...Zruseni musi byt pisemne pres jejich folmular na webe a pak po kdyz to akceptuji,j…
BAGR3210 24.08.2009 16:39
BAGR3210
Mě ani tak nevadí jejich internet ( ten docela ušel)... Dodnes si pamatuji, jak nám tenkrát zazvonil… poslední
Pavel M 24.08.2009 17:57
Pavel M

Měl bys používat vyhledávač, google, seznam apod. dej tam klíčová slova typu centrio diskuzní forum a hned ti něco vyběhne..... na googlu ti hned vyjede první odkaz, který se ti bude hodit :-)

Ta firma má jen lokální pokrytí sídliště Stodůlky a Lužiny. Takže ti musí odpovědět někdo odtamtuď :-). Kdybych měl možnost si zkusit konkurenční kabel, tak zas bych se toho tolik nebál. K UPC se můžeš vrátit kdykoliv s bonusem slevy pro nového zákazníka. Potřebuješ vědět co tě bude stát zvlášť zařízení a používání služby nového ISP. Internet-telefon a TV službu by šlo rozdělit do dvou firem, pokud uvažuješ o rozložení rizika spojeného s odpojením služeb.

Co se týče rychlosti 50/50MB to je teorie, možná když se spojí uživatelé uvnitř sítě tak to půjde rychle, jinak spojení ven bude agregované s proměnlivou rychlostí (hrdlo lahve v závilosti na chování všech uživatelů).

Mě ani tak nevadí jejich internet ( ten docela ušel)... Dodnes si pamatuji, jak nám tenkrát zazvonili na dveře, že nám nabídnou net, digitální tv( při tomto vyslovení mám husí kůži)+ telefon. Tak jsme to vzali, ale netušili jsme, jak dopadne TV. To čemu říkají digitální TV, tak to bohužel není pravda.Poue Vám domů dají převodník, který si něčo dopočítává, protože převádí analogovej signál na digitální.Bohužel tento převodník je špatnej, protože se kolikrát obraz rozpadne a nebo samotný přístroj zasekne. A to tady nebudu povídat nic o přepínání programům, které trvá věčnost a občas se to nepovede.

Jinak mimo Centria srovnávám ještě O2,GTS novera,volny... atd. Prostě vše, co se dá v Praze sehnat..

zatím díky všem

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru