Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Prosím o pomoc. Problém při výměně CASE

Dobrý den, včera jsem vyměnil case svého pc. Vypreparoval jsem vnitřek svého pc kompletně a nainstaloval jej do nového case. Vše by mělo být správně zapojeno, nedělám to poprvé.
Po zapnutí hlavního vypínače na zdroji se mi PC rovnou nastartuje stylem sepnutí všech ventilátorů a motorku HDD avšak obraz žádný a PC mlčí.
Všechny konektory ze zdroje pro napájení zák. desky jsou zapojeny.
Přijde mi divné už jen to, že se se hned po stisku hlavního vypínače na zdroji ihned spustí ventilátory a HDD, to by přeci nemělo.
Poraďte prosím.

Předmět Autor Datum
A co máte za skrín? Napríklad casy od dellu se po pouhem zapojeni do el. site na dve sekundy rozjedo…
Jan Kolář 24.09.2013 13:48
Jan Kolář
Tak tohle mě dělalo nedávno taky u kámoše když jsem přehazoval díly,case no nejspíš není protože to… poslední
sambilionk 24.09.2013 14:10
sambilionk

A co máte za skrín? Napríklad casy od dellu se po pouhem zapojeni do el. site na dve sekundy rozjedou a zase vypnou (je to nejaky druh ochrany). Jinak nevim. Zkuste poodpojovat vse krom kabelu do desky a zapnout. Zapojena spravna grafika? (integrovana/pridana). Jinak co popisujete - proud do desky a vetraku a periferii ale zadne nabihani - to byva spatny chipset na desce.

Tak tohle mě dělalo nedávno taky u kámoše když jsem přehazoval díly,case no nejspíš není protože to dělalo i po odpojení a umě byla ok,typoval bych to na základní desku,protože jsem zkoušel dva různý zdroje a dělalo to u obou.Pak když jsem to napojil na case a vypínačem na pc vypnul a zapnul tak to bylo ok.Že nemáš obraz tak jsi to někde blbě zapojil nebo něco odešlo.Zkusil bych to zapojit venku na stole a měnit postupně komponenty.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru