Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Prosím o radu s PayPal

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jak to ve skutečnosti funguje. Dnes jsem si paypal ověřil, zadáním čísla karty a následne opsal 4místný k=od, který byl udán v transakci. V nezaúčtovaných transakcích mám 2 transakce. Jednu o hodnotě 50 CZK a druhou 20 CZK. V návodu jsme se dočetl, že paypal si strhne pouze 50 Kč za to ověření ale budu za to moci normálně nakupovat. Já už jsem si stihl nakoupit cca za 20 korun Free shipping z Hong Kongu na zkoušku ale problém je ten, že peníze se mi z účtu ještě vůbec neodečetli, ale přitom už mám dávno objednáno a na paypalu uvedených 20 CZK taky odečteno. Jak se to řeší? Je možné, že peníze se odečtou z úřtu až v průběhu několika dní? V internet bance to je v kolonce přehled nazaúčtovaných karetních transakcí. Děkuji za odpověď

Předmět Autor Datum
pri platbe cez paypal sa samotna sluzba snazi by default stiahnut peniaze z paypal uctu. Pokial tam…
wam_Spider007 19.01.2014 15:42
wam_Spider007
Penize z uctu v internet bance se mi taky odecitaji az za nekolik dni, neresim to. poslední
lk1 19.01.2014 17:30
lk1

pri platbe cez paypal sa samotna sluzba snazi by default stiahnut peniaze z paypal uctu. Pokial tam mas 0, tak to stiahne z tvojej platobnej karty.
Aktivacia paypal funguje tak, ze stiahnu z tvojho uctu 50CZK, aby vedeli, ci karta funguje. Tuto sumu ti potom preuctuju na paypal ucet. Potom ked budes platit nieco, tak najprv stiahnut danu sumu odtial a az ked sa dostanes na 0, tak stiahnu z karty.
Tych 20CZK ti pravdepodobne tiez stiahlo z karty, lebo si stihol urobit platbu skor, ako tych 50CZK prislo na tvoj paypal ucet.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru