Avatar uživatele
FildaSHF

Prosím pomozte mi :(

Mel jsem v pc 1GB RAM a Windows xp. hral jsem ruzne hry napr. Minecraft a vubec se mi to nesekalo. Najednou se mi to zacalo sekat kdyz jsem pohnul mysi jinak chuze byla bez sekani. Dal jsem tam 4GB RAM a reinstaloval jsem Windows xp. Sekani uz neni ale mam novej problem. Ve vsech hrach se mi to zpomaluje. Vubec netusim cim to je. Klidne si jdu a najednou na sekundu se to zpomaly a pak zase na 1 sekundu v pohode a zase na 1 sekundu zpomali a takto je to furt :( Prosim proc to najednou dela kdyz jsem tam dal vic ram a reinstaloval jsem to akorat. :( Prosim pomoc :( pomozte mi at se to nezpomaluju :( netusim proc se to deje :(

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 0 před 3877 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
Bedy

Určitě zkontrolujte chlazení, zda-li je opravdu čisté, bez prachu, zda-li je pevně nasazeno a funguje.

Jinak bych uvažoval o upgradu na Windows 7 nebo novější, stojí to nějaké 2 tisíce, což je solidní a minimálně do roku 2020 máte vystaráno – podpora Windows XP skončí 8. dubna 2014. Po této době už nebudou vycházet aktualizace od Microsoftu a už dnes řada vývojářů s Windows XP nepočítá.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
Dochy

Jeden nápad na rychlé řešení… Zkontrolujte si chlazení CPU (větrák fnguje/nefunguje, žebra volna/ucpaná, chladič odpadlý od CPU). Pokud můžete, zkontrolujte si teplotu na CPU – jsou na to různé prográmky.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek