Avatar uživatele
Lilly

Prosím vás pomozte z peelingem..předem děkuji za odpovědi.. :))

Je mi 13 let a mám teď období… mám akné nevím co s tím teď sem si koupila peeling a nevím jak často si ho mám dávat vadí když si ho dávám každý den před spaním nebo po sprše máma říká ať si ho dávám 3krát týdně .. prosím napište odpověď předem děkuji … :)))

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? hanny 2 před 4434 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
hanny 2

Ve 13 letech se vůbec peeling nepoužívá!Peeling je určen na odstranění odumřelých buněk a protože pleť začíná stárnout až kolem 25.roku života,kdy vrchní vrstva kůže začíná odumírat /v cyklech po 28 dnech/,tak i tehdy stačí 1× za měsíc!
Tím si pleť akorát poničíš,používej mýdlo a vodu a přípravky na akné – čistící voda na dočištění a krém nebo gel.
Jsem kosmetička,věř mi!

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
Ella

rozhodně NE každý den! přečti si návod, který na tubě určitě je
peelingem se stejně akné nezbavíš, ale pročistíš si pleť, vyčistíš póry, kde se usazuje nečistota a vznikají pupínky a zbavíš se odumřelých buněk kůže.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
barusee

Na akne je nejlepší Duac gel, je to mala tubicka za 250 na predpis, ale je to zazrak! Jenom to docela vysusuje, ale to se da vybalancovat kremem:) zeptej se doktorky;)

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
ReHu

NE NE NE.
Na akne peeling v žádném případě. Jak jsi na to přišla?
Je potřeba používat kvalitní kosmetiku na mastnou plerť a min 2*denně (ráno a večer předc spaním) pleť vyčistit.
Mám velmi dobré zkušenosti a Artistry.
Pokud je pleť zdravá a bez akne, tak podle typu pleti peeling používat cca 1* za 7 – 10 dní. Mastnější pleť snese peeling častěji, ale bez akne.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Berušinka

Myslím, že kosmetické výrobky by se měly používat podle přiloženého návodu. Mrkni se tam a používej ho tak, jak je to tam napsané.
Kdyby si ho používala příliš často, mohla by se ti výrazně zhoršit kvalita pleti a měla by si třeba větší problém a akné.
Jinak si myslim, že voda a nějaké dětské mýdlo by také nebylo marné + po umytí nějaký hydratační krém, aby pokožka byla promaštěná a hydratovaná – aby neměla potřebu produkovat více mazu a tím pádem dělat víc „pupínků“.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
iceT

Pokud si dobře pamatuju,tak peeling by se měl používat jedenkrát týdně,ale záleží jaký konkrétní výrobek máš.Na obalu výrobku by měl být návod na použití a výrobek by měl odpovídat typu tvé pleti,taky by sis mohla spíš uškodit než pomoci.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce
Avatar uživatele
TominkaFuky

Ten peeling používám moc ráda. Z elabela od té značky používám Pleťový a tělový peeling s vyživujícím komplexem. Používám ho 2× týdně a musím říct, že mi vyhovuje perfektně a jeho používání už se velmi pozitivně projevuje.

Avatar uživatele
Kajolka

Ahoj, já jsem toho zkusila fakt hodně. Výborné peelingy má značka Maremma Officinalis. Kupuju je na elabela :) Mrkni tam, vybereš si a budeš spokojená.

Avatar uživatele
Vikki.vivi

Miluju tuhle značku kosmetiky :) Docela dlouho jsem hledala, co mi bude vyhovovat a s touhle jsem se konečně trefila :) Určitě tam budu vybírat i na vánoce :)

Avatar uživatele
Honzin8

Miluju tuhle značku i tento shop. Kupuju si pořád nové a nové kosmetické produkty a musím říct, že jsem stále víc a víc nadšená :)

Nový příspěvek