Avatar uživatele
LucinkaLLL

Prosím, poradíte mi s hrou?

Dobrý den, nedali by jste mi sem prosím stručný popis, jak se hraje hra League og Legends (lolko) a jaký je smysl hry? ;) Nějak jsem zatím nepochopila, co mám dělat a hlavně jak ;) Moc Vás prosím ;)

Zajímavá 0 před 3985 dny Sledovat Nahlásit



Odpovědi
Avatar uživatele
Earl Sin

Sice to nehraju, ale tady o tom docela dobře píšou

Zdroj: http://www.league-of-legends.funsi­te.cz/co_je_lo­l.php

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
Reezo

LoL alias League of Legends, je jen předělávka doty…
Podle mého názoru, se jedná o (nejslabší kopii) této hry. Je to hra na hrdiny, kde je účelem porazit nepřátelský tým. Je zapotřebí spolupráce. Doporučil bych spíš HoN ( Heroes of Newerth ) Dobré zpracování a dobré ovládání hrdinů.
Nebo bych doporučil Dotu 2. Obě hry mají podporu nových hráčů a je tu k dispozici hraní proti počítači nebo tutoriál.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Jsemtady

Ucelem je zabrat nepratelske baze .. sekundarni cil je vylepsovat si postupne toho hlavniho avatara.
Hra probiha tak ze ovladas svou postavicku .. po mape se objevuji vojacci vasi strany kteri jdou utocit na protistranu a ty musis tou svoji postavickou ochranit aby se postupne dostali az na druhou stranu mapy a zabily bazi soupere.
Za cokoliv co zabijes nebo znicis dostanes penize a za ty si ve sve bazi kupujes vylepseni te sve postavicky zbrane/zbroje .. dale ti pribyvaji zkusenosti kteryma si vylepsujes sva kouzla .. kazda postavicka ma jina kouzla
Mno zaklad je .. pockat az pujdou tvi vojacci a za nima je sledovat a nicit vse na co narazite kdyz mas malo zivota tak se vratit do domecku nakoupit vylepseni a znovu .. kdo znici nepratelskou branu vyhral .. je tam par vychytavek kdyz znicis takovej jinej domecek tak ti pujdou silnejsi vojacci apod.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek