Avatar uživatele
anonym

Proč EU nejedná s cizinci stejně, jako je tomu u nás?

Jakmile cizinci zjistí co je u nás čeká, tak od nás utíkají jako bychom byli k nim zlí, a neměli je zde rádi, u nás si musí každý zasloužit to že se zde má dobře zde nemáme peníze na rozdávání, navíc naše sociální podpory a mzdy jsou tak malé že zamezují správně tomu aby si mohli cizinci z nich kupovat cigarety a alkohol.

Upravil/a: annas

Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? Mimozemšťan před 2954 dny Sledovat Nahlásit



Odpovědi
Avatar uživatele
zjentek

Jiná odpověď

EU neví, jak na to ..v celým zbytku EU není taková koncentrace myslitelů typu Ty, Rokio, Dismas, já, Kepler, či Dudu, jako právě v ČR a SR. Takhle dobří jsou možná ještě v Rumunsku, ale to už snad ani není Evropa.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
ten který je

Jiná odpověď

Protože nehledají bezpečí před válkou,ale štědré sociální dávky.Jsou to vyžírkové kteří jdou za lepším.To nemá s demokratickou tradicí nic společného.Současní mocní v čele EU jsou bývalí radikální levičáci,kteří ženou Evropu k sebezničení.

Upravil/a: ten který je

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Mimozemšťan

Protože nemají zkušenosti s RVHP a KSČ

Protože se jim zadařilo v posledních 20 letech systematicky zpracovat veřejné mínění proti pravici už natolik…, která platí jako včerejší, nebo nacistická, média neustále šijí do pravicových pozic, satirické zábavné pořady pravici furt znemožňují, a dost normálních lidí jim to žere, zároveň to ovšem pravici velmi posiluje, ale ne zase dostatečně.
My jsme pravičáci (a Poláci, Maďaři a Slováci taky), páč víme že levice dělá jen zlo, že nevidí do budoucna, že chce jen momentální úspěchy na úkor budoucnosti národa.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Kepler

Jiná odpověď

Pokud tou cizinou myslíš země s demokratickou tradicí, pak tam je tolerance zakořeněna v daleko vyšší míře a té xenofobie tam není tolik jako u nás. Ale už se to začíná měnit s tím jak to Merkelová posr…

Upravil/a: Kepler

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek