Avatar uživatele
leader

Proč George Soros podporuje imigraci do USA a Evropy?

Vím že všichni Sorose nenávidí a že podporuje organizace pomáhající nelegálním uprchlíkům a organizace které jsou zaměřené na pomoc menšinových skupin jako Black Lives Matter, což vede lidi k myšlence,že Soros chce za každou cenu rozvrátit Evropu a USA. Proč by to dělal?

Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? Elk před 2220 dny Sledovat Nahlásit



Odpovědi
Avatar uživatele
mrsandman

Protože to chtějí Rotchildovci. Chtějí vlastnit celý svět , a mít tak zdegenerovanou společnost kterou bude možné lehce ovládat. Už teď vlastní 85% všech světových zámků a hradů a pozemků......

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
Drap

Proto, že mu to tak vyhovuje. Jeho zájmy mohou být různé

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Kryšpín

Ponědž Amerika dlouhá léta udržuje bezpečnost na zeměkouli a to stojí velké výdaje na zbrojení, proto má také tak velké dluhy u rudé Číny.
Soros vždy má čuch kde vydělat prašule, zruinoval banku Anglie, Kosovo, polská Solidarita, Ukrajina a.p.
Jinak je jisté, že v Africe je chudoba, tak je jim zapotřebí pomoci a trochu svět pomíchat i když v Americe je také asi 40 mil. chudých a 30 mil. analfabetů

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
zjentek

Protože když se dva bijí, Soros se směje. Toť podstatou KAŽDÉHO zbabělce, kterýž se od dětství až ke stáru neuměl bít vlastním tělem a měl z úderů strach.

Zkrátka používá cizích štítů pro vlastní zbabělou ochranu, to je celé.

Jinak nutno ještě sdělit, že statečným toto jeho počínání jinak leze hodně do peněz, ale co už, tento svět si nikdo nevybral ;)

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
ivzez

Obávám se, že tu není nikdo dostatčně kompetentní na tuto
otázku odpovědět. Kompetentní je jen ten, na koho se ptáte.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
anonym

Přečti si článek „Why I’m Investing $500 Million in Migrants“ z Wall Street Journalu … tady je originál https://bit.ly/2kO­LlvL a tady je strojový český překlad od googlu https://bit.ly/2q8O568 (google celkem umí překládat, takže se tomu dá porozumět) … Saros mluví celkem rozumně, má smysluplné argumenty, ale lidi většinou ani nechtějí argumenty poslouchat.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek