Avatar uživatele
Falcon

Proč chce externí disk naformátovat?

Stala se mi hrozná věc.Mám externí disk 1TB ,který mám z poloviny zaplněn filmy,cca 500filmů.Připojuji ho k počítači,kde nakopíruju filmy a pak je přes multimediální centrum přehrávám.V tom centru mám interní HDD,kde mám taky filmy.Potřeboval jsem si z toho centra nakopírovat filmy do toho externího.Tak jsem kopíroval asi 45 filmů najednou.V pohodě se to nakopírovalo,čára dojela a hlásilo to,že je hotovo,ale v tom centru už se nic neukázalo.Tak jsem ho připojil k počítači,kde mi zmizel i název toho disku a bylo tam jenom místní disk H, a hlásí to,že disk musí být před použitím naformátován.Je­nomže to by se mi vymazaly všechny filmy.Nefunfuje to ani v tom centru ani v nové televizi,kde to ještě před hodinou krásně přehrávalo.Nevíte co teď s tím? Nemůžu přijít o ty filmy,to by byla moje smrt.Nemůže to přece po půl roce z ničeho nic chtít formátovat.
Doplňuji:
Když tak,kdybyste aspoň někdo věděl,proč se to mohlo stát.Díky

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? iceT před 4587 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
baghira

Pokud se disk nechytá ani v různých počítačích/za­řízeních, tak s velkou pravděpodobností… Farewell, My Love…

V životě bývají větší ztráty než pár stovek filmů.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
mamas

Napište na tuto stránku www.viry.cz/go.php lidi tam žádají o radu na různé problémy,popřípadě jim zašlete menší sponzorský dárek, budete-li spokojen

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
led

Pred vyvolaním paniky si najprv overte či multimediální centrum pozná tento disk. Je možné nekorektné ukončenie nahrávania, prípadne odpojenia disku od centra. Prípadne si ho preverte v inom počítači. Ak to tam funguje, hľadajte chybu vo vašom PC. Mohol sa stať tzv. konflikt záujmov medzi operačnými systémami). Ak sa nemýlim multimediálne centrá pracujú s Linuxom a ten pracuje trochu ináč než Windows. Mne sa tento problém stával na USBkľúčoch pri prenášaní medzi Windows a Linux.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
RomanP

Terák je dobrá věc ale ještě lepší je mít pro jistotu všechny originální filmy někde uloženy, já je mám v šesti DVD Boxech. Takže pokud by nastal problém z externím diskem tak by mě jen mrzel ten čas s kopírováním znovu na disk. Už soudruh Lenin říkal " zálohovat, zálohovat , zálohovat".

Osobně bych zkusil ten disk spustit třeba u kamaráda ale nejdřív projet antivirákem, jestli je chyba v PC či v externím disku

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek