Avatar uživatele
RyuzakiKate

Proč chtějí lidé s homosexuální orientací zpravidla vypadat jako opačné pohlaví?

Například známé napodobování gayů – vrtění zadkem, mávání rukama, mluva a lá hladivý sameťák, ale proč chtějí většinou vypadat jako ženy? Růžová barva, náušnice, make-up… To samé u lesbiček – krátké vlasy, kalhoty, žádná líčidla, celkově klukovský vzhled? Docela by mě to zajímalo, proč to tak je…
Doplňuji:
cochee: Myslela jsem to tak, že ti, kteří si udělají třeba z gayů srandu a napodobí je, tak většinou udělají to, co jsem již vyjmenovala, z toho vychází moje otázka – proč právě takovéto chování?

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 5Pro koho je otázka zajímavá? manon, johana 56, Tom20, Damiana, rudolf.th před 4153 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
led

So zaradením otázky do kultúry úhlasím, tento problém je naozaj aj otázkou kultúry a zdravia.

Toto je pohľad len na jednu skupinu. Na tých, ktorí sa aj správajú ako opačné pohlavie nielen v ich sexualite… Druhá skupina sa správa primerane svojmu pohlaviu, rozdiel je len v ich sexuálnej orientácii. Ľudí tejto 2. skupiny nemusíte ani rozpoznať.
Ďalšia skupina, nemusia byť vždy homosexuálne orientovaní, sú ľudia žijúci svoj život v ´zlom tele´ – TG -transgender (alebo TV-transvestit), vyznačujú sa prezliekaním do oblečenia opačného pohlavia, pritom môžu byť sexuálne orientovaní úmerne svojmu fyzickému pohlaviu.
Na otázku:„Docela by mě to zajímalo, proč to tak je…“ jednoduchá odpoveď = cítia to tak.

Homosexualita – fakty versus mýty:
http://beo.sk/bi­oetika/236-homosexualita-fakty-versus-myty
transsexualita:
http://www.004­.cz/transgender
http://www.zdra­vie.sk/slovnik/16426/tr­ansvestitismus

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
Sůwa

Znám gayů několik a nic podobného jsem u nich neviděla, jestli to dělají v soukromí, to samozřejmě nevím. Naopak znám řadu žen – krátké vlasy, kalhoty a nenalíčené a jsou normálně hetero. To se snad používá jen ve filmech ke zdůraznění.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
WeeBear

Jsem na tom jako Sůwa, sama mám u nejbližších několik homosexuálů. Všechny L holky, které znám, jsou napohled zcela normální slečny; – pečující o svůj zevnějšek, sledují módní trendy a opravdu jsem na nich nikdy neviděla „klukovské“ oblečení. Natož jejich vlasy po zadek… Sama jim to můžu závidět, jelikož moje vlasy jsou oproti jejim „pár chlupů na hlavě“.
Z druhé strany co mám kamarády homosexuály, tak je fakt, že většina jich pečuje o svůj zevnějšek rovněž precizně, jako slečny. Ale hýbání zadkem, růžová trička… To ne.

Myslím, že je individuální, jak se kdo chová a obléká. Nebo když si ostříhám vlasy ke krku a vyjdu ven v plandavých džínách, tak jsem automaticky lesbička? 🙂

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
cochee

česílko: to si pleteš s transsexuály, homosexuál se necítí uvnitř jako opačné pohlaví, jen ho přitahuje sexuálně totéž pohlaví. RyuzakiKate: to jste to trošku pomíchala – lidé s homosexuální orientací napodobují gaye? Člověk s homosexuální orientací = gay…

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
anonym

Já chodila několik let ostříhaná mašinkou, nalíčená a v černém oblečení. Lesba nejsem, byla to taková „vlna“ (asi v mojí hlavě:D ). Znám dost lidí z homosexuální subkultury, ale neřekla bych, že taková stylizace, jakou popisuješ k nim automaticky patří. Spíš mám podezření, že někdo kdo nemá úplně jasno ve své sexuální orientaci může trochu přehrávat…Je to hodně otázka módy- dnes jsou módní pánské doplňky růžové barvy (kravaty, košile…) a nosí je většina, co chtějí být vždy „in“ a nejsou vůbec homosexuální. A co teprve tzv. metrosexuálové?!

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
anonym

Protože ti lidě uvnitř se cítí jako muž nebo žena, dle orientace.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
panxnotdead

Chtějí, aby víc přitahovali stejné pohlaví

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek