Neměla jste na mysli jablečný mošt? Ten ještě nepasterizovaný by to mohl způsobovat díky nastartovaným kvasným porcesům… ale u jablečného džusu jsem se s tím dosud nesetkal.
V případě džusu to může způsobovat vzájemná kombinace některých
potravin při zpracování živin ve střevech. Podílí se na něm řada tělu
vlastních střevních mikroorganismů.
http://cs.wikipedia.org/wiki/St%C5%99evn%C3%AD_mikrofl%C3%B3ra
0 Nominace Nahlásit |
Já teda nevím, asi není univerzální odpověď, mě jablečný džus nenadýmá…
0
před 3943 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 3280 | |
annas | 2023 | |
marci1 | 1996 | |
Kepler | 1901 | |
mosoj | 1777 | |
da ny | 1217 | |
zjentek | 1156 | |
hanulka11 | 1028 | |
quentos | 945 | |
elkon | 857 |
Děti a zdraví |
Ženy a zdraví |
Muži a zdraví |
Nemoci |
Fitness |
Životospráva |
Ostatní zdraví |