Avatar uživatele
ten který je

Proč je okolo pozvání Milouše Jakeše na festival tolik povyku?

Připadá mi ten povyk už zbytečný.
http://zpravy­.aktualne.cz/do­maci/jakese-jsem-na-podiu-nechtel-rika-sef-trutnovskeho-festivalu/r~b36a2e­ea184b11e6b59­7002590604f2e/

Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? redy před 2911 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
RyuzakiKate

No, jelikož bydlím ve stejném městě a mám známosti, tak vím i spoustu věcí okolo… Povyk je naprosto pochopitelný, protože od někoho, kdo si na antikomunistickém postoji postavil „kariéru“, se to dá brát i jako zrada. Obzvlášť, když byl zvolen náčelníkem festivalu Havel. Dalo by se to brát jako pokus o sluníčkaření – odpuštění, usmíření, peace a tyhle krávoviny, ale to k dřívějším disidentům podle mě nepatří.
Já byla na festivalu 3× a stačilo mi to. Pořád stejný. Každej jinej festival má už všechny kapely zveřejněný někdy koncem zimy a tady se čeká na poslední chvíli s možností takového slepého předprodeje vstupenek jak u blbečků… Tímhle si to Věchet podle mě docela podělal a nahrál do karet spoustě lidem, kteří ho nemají zrovna v lásce, jako třeba náš pan starosta.
Hippies smrdí :)

Upravil/a: RyuzakiKate

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
redy

Nevím, už je to starej člověk, žij a nech žít.
Prej nejsme jako oni – a hle

Upravil/a: redy

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
mosoj

Kepler, většina již neví vo co go ! Prostě jako obvykle, každý bodík dobrý. Ještě je třeba obeslat všechny „přátele“ a připomenout se, aby nezapomněli.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Kepler

Zbytečný ano, leč bizarní. Lidi nezapomínají.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce
Avatar uživatele
RyuzakiKate

Mosoji, jestli to měla být narážka na mě, tak to bych se ráda ospravedlnila tím, že tu působím už asi 5 let a jsem stále bronzová, zatímco někdo dokáže být zlatý jen za půl roku (tím nemyslím nikoho konkrétního), z čehož si můžeš vyvodit, že mi na tom opravdu tolik nezáleží a ráda poskytnu odpověď, když můžu a pokud mě to zajímá, pokud o něčem vím prd, tak mlčím :)

před 2910 dny Odpovědět Nahlásit
Nový příspěvek