Avatar uživatele
marta0022

Proč je v prodejně kočárků úzká ulička?

V sedmém měsíci těhotenství jsem se byla kouknout v prodejně kočárků. Ulička byla ale tak úzká že když jsem chtěla projít abych si všechny prohlédna tak jsem se tam nevešla a břichem bych nějaký porazila. Tak jsem viděla jen ty kočárky na kraji. A to jsem měla 72kg.
Doplňuji:
Bylo to v Superbaby v Plzni.

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 0 před 5194 dny Sledovat Nahlásit



Odpovědi
Avatar uživatele
Retko

Hehe. No i takle hloupe chyby se stavaji. Amici delaji takove hlouposti na kazdem kroku.

PS. je to takle v kazdem obchode kde jste byla?

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
dave09

Zkuste se s připomínkou obrátit spíše na personál oné prodejny. Buď navrhli rozmístění sortimentu špatně, nebo to lépe nešlo.

V každém případě evidentně odrazují hlavní cílovou skupinu kupujících. :)

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
anetadela1

No koukám, že je to všude stejný, chtěj mít co nejvíc zboží na malým prostoru, tak to tam nacpou a je jim jedno, zda se tam člověk vejde nebo ne. Já si byla vybírat kočárek v Mladý Boleslavi, taky zhruba v 7. nebo 8. měsíci a problém jsem měla stejný. Ani jsme ho nemohli s manželem vytáhnout,abysme si ho prohlídli, jak na sobě byly nalepený. Ale jelikož jsem ho chtěla a neměla jsem náladu běhat po jiných krámech, tak se prodavačka musela snažit:-)

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Rhapsody

Na to je jednoduchá odpověď. Buď si najděte takovou prodejnu, kde jsou uličky dostatečně široké, nebo prostě otravovat personál. My když jsme s manželkou sháněli kočárek tak se žena nejdřív podívala na net po inzerátech. Dají se sehnat opravdu hezké, levné a nepoškozené kočárky. My jsme tak za ten náš zaplatili cca 1/10 ceny oproti obchodu a navíc jsme tak získali i nějaké oblečky pro malou grátis. Navíc většina těch kočárků co byla vystavena v prodejnách tak byly takové divné a zaprášené. U prodávající maminky jsme byly příjemně překvapeni jak nám ukazovala jak sundat polstrování aby bylo možné ho vyprat, jaké má kočárek výhody a nevýhody apod.
P.S. Doporučuji vám koupit kočárek s většíma kolečkama, protože na dlažbě se s malýma skoro nedá jezdit 😉

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek
Zajímavé otázky v kategorii Nakupování