Avatar uživatele
anonym

Proč jsou tady někteří posílání do Ruska, na Kubu, do KLDR…, když nesouhlasí s touto dobou?

Že by propaganda?

Já jsem a nejen já, ten opěvovaný komunismus prožil a přežil. Výletu do těchto destinací se by měli zúčastnit ti, kteří se narodili již v demokracii a to zlo, které tu někdo zveličuje, prožít na vlastní kůži. Ono z vyprávění se toho mnoho nedozví(jedná bába povídala)!

Zajímavá 0 před 2834 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
dubraro

Protože ti, kdo s nimi nesouhlasí, nemají lepší argument. Je to jeden z tzv. argumentačních faulů, argumentace ad hominem neboli útok na osobu místo polemiky s názorem.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
anonym

Oni ještě nepochopili, že v každém státě byl jiný socialismus.Nej­lepší socialusmus byl v Jugoslávii, protože prazident Tito se nechtěl podřídit Stalinovi ( proto byl Stalinem nazýván „krvavým psem“.).
Lepší socialismus měli východní Němci ( všeho dostatek, ale na auto se muselo čekat 10 let).O něco horší jsme to měli my, auto jen 4 roky čekání, ale nedostatkové zboží na fronty.Zase o něco lepší to měli Poláci, soukromí zemědělci a dostatek masa, ale nejhorší socialismus měli Rumuni a Bulhaři.
Ale tohleto ti mladí nějak nemohou pochopit, že v každé zemi byl jiný druh socialismu a proto nás posílají někam, kde ten jejich socialismus by se nám nelíbil.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
da ny

Za prvé, v komunismu nikdo z nás nežil. a nepounal ho…!
Byl to jen socialismus a byl prý jen špatně dělán, možná záměrně… ( Willy Brandt, deutscher Politiker (SPD)).
Odpověď na otázku:

  1. tma před očima…
  2. nedostatek tolerance
  3. je to potomek buržoazie nebo statkáře
  4. zapomněl, že (pra)dědovi zakázal používat hraběcí titul TGM
  5. je to spokojený pravičák
  6. neschopnost uznat svobodu projevu a odlišného názoru druhé osoby

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Kepler

Já to beru jako dobře míněnou radu, aby si ten opěvovaný komunismus vyzkoušeli na vlastní kůži. Třeba by potom změnili názor. Žádný útok na osobu.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
led

Pretože tí, ktorí ich tam posielajú, sami nemajú odvahu tam ísť. Pošlú najprv uvedomelý predvoj a keď ten prežije, nahrnú sa tam ako záchranné kobylky, aby spasli všetko, čo zem a matka-strana ponúka.
Potom zavládne celosvetová moc Kapitálu a zavládne radosť a smiech, bohatší sa budú mať bohatšie, chudobní chudobnejšie a vôbec všetkého bude viac… aj žobrákov a nezamestnaných…

Upravil/a: led

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek