Avatar uživatele
Justyna

Proč lidi vzrušují záporné osobnosti?

Zvláštní sexuální představy a touhy. Několik let sním o sexu s démonem, Luciferem, Satanem, ale představy ve mně vyvolávají i nejrůznější záporní hrdinové. Vrahové, v SGA Wraithové a podobně. Čím to je? Proč to tak je? Proč lidi vzrušují záporné osobnosti?

Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? dudu před 2250 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
dubraro

Výsledek evoluce. Pro ženy jsou přitažliví muži agresivní, násilničtí, mocní protože od nich očekávají úspěšnost v lovu a obraně, obecně v zajištění ženy a dětí.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
annas

Proč? Odpovězte si sama, když sníte o sexu s démonem, luciferem. Nečtěte či nesledujte informace o zločincích. Nebo navštivte psychologa či psychiatra, který s vámi všechno probere a zjistí přičinu.

Nesetkávám se ve svém okolí s lidmi, které vzrušují záporné postavy.

Myslím si, že jedinci, které vzrušují záporné postavy, mají určité problémy, slabosti, touhy, které se nesplní, touží po vzrušení, převládají u nich záporné vlastnosti, jsou lehkomyslní, sebestřední, chtějí, aby se z nich stali hrdinové, třeba záporní. proto obdivují ty,. jimž se něco povedlo, byť přes mrtvoly.

U někoho se tak projevuje navenek agresivita, ale nemusí je vzrušovat „záporáci“.

Mohou mít třeba i sexuální úchylku. Nebo důsledekl týrání.

Pročtěte si podobnou otáziku

https://www.od­povedi.cz/otaz­ky/muze-me-neco-oslovit-i-v-negativnim-smyslu

Upravil/a: annas

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
autacek

Mě záporné osobnosti nevzrušují, možná to tedy nebude tak úplně globální problém. Zkus případně vyhledat pomoc psychologa, nebo ještě lépe psychiatra.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce
Avatar uživatele
anonym

Pro submisivní povahy jsou toto naprosto běžné představy, které jsou projevem touhy nechat sexuálně podrobit hrubou silou. Více zde https://cs.wi­kipedia.org/wi­ki/Submisivita , ale pochybuji že o tom potřebuješ cokoliv studovat. Prostě naslouchej svým vlastním potřebám a nesnaž se zbytečně je škatulkovat do jakkoliv „standardních kategorií“, k ničemu to není 🙂

před 2250 dny Odpovědět Nahlásit
Nový příspěvek