Avatar uživatele
sarinks258

Proč mi nejde spustit video stáhnuté z pc nebo sestříhlé ve windows movie makeru na mobilu?

Ahojky,potřebuju poradit.Mám mobil samsung GT-S5230.Když si stáhnu nějaké to videjko,tak mi to nejde spustit, i když jsem to měnila ve fotmátu avi.Na pc mi to jde spustit,ale ne na mobilu.Pokusila jsem se stáhnout video z youtube a nešlo mi to spustit.Ukázalo se tam,že byla překročena přenosová rychlost.Tak jsem zkusila video sestříhlé ve windows movie makeru a na mobilu mi ukázalo neodporovaný formát,Ale přece stáhnuté videa si můžu dát do mobilu.Jak to udělat,aby mi v tom mobilu šlo?

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 0 před 4012 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
Alesh

Stáhni si SW FormatFactory a převeď to na formát, který mobil podporuje (MP4, GP3,…). Močností nastavení tam je mraky, takže si s tím pohraj, je to velmi jednoduché a SW je zadarmo.

Zdroj: http://www.sta­huj.centrum.cz/mul­timedia/prevo­dy_formatu/for­mat-factory/

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
Bedy

Za prvé AVI není formát – AVi je kontejner. Není tedy AVI jako AVI. Proto Vám to mobil nepřehraje. Mobil přehraje akorát formáty MPEG4 nebo H.263/H.264.

Stáhněte a nainstalujte si proto prosím program Format Factory (při instalaci odmítněte ASK Toolbar nebo jiné věci, které bude instalátor nabízet) a po nainstalování program spusťte. V okně programu klikněte na Vše do AVI a tam klikněte na rolovací menu (jak je ten Profil) – tam vyberte možnost AVC 360p.

Případně zvolte možnost Vše do MP4 a postupujte jak u AVI.

Nebo můžete zvolit kontejner 3GP (ten možná bude i lepší pro mobil) a tam zase kliknout na Parametry výstupu a tam kliknout v rolovacím menu (jak je ten Profil) na možnost 352×288 H263.

Jinak tenhle mobil nemá nějaký velký výkon a má dost problémy s přehráváním videí – jednoduše na to není úplně tak stavěný…

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
Braník

pokus se o jiný formát videa,takový co tvůj mobil podporuje,co zkusit přeformátovat na MPEG4.
mělo by to jít
,

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek