Avatar uživatele
LEONEK

Proč mi nejede tiskárna? Mám tiskárnu Epson koupil jsem černou barvu a chtěl bych tisknout jen černobíle,ale ukazuje mi

to stále,že mám doplnit azurovou barvu. Dá se tedy tisknout jen černobíle i bez tý azurový barvy?Můžete ni prosím někdo poradit co s tím? děkuji Leo

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 2Pro koho je otázka zajímavá? tom004, anonym před 4247 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
tom004

Odpoveď byla označena jako užitečná

Už pár let mám Epson Stylus 405. Mohu tisknout černobíle,ale všechny ostatní kazety musí mít nějaký inkoust,třeba zbytek.Jakmile jakákoliv barva dojde „trvá“ na dodání,jinak netiskne. Obávám se,že tu azurovou budeš muset vyměnit.

1 NominaceKdo udělil odpovědi nominaci?LEONEK Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
anonym

Má zkušenost s tiskárnou je taková, že chce-li některou barvu, tak po její výměně bude chtít další. S výjimkou u černé si takhle řekne postupně o všechny ostatní. Jednou jsem jí naletěla. Od té doby čekám hezky připravená s celou baterií a je klid.
Dojde-li mi jedna barva, tak si ani nic nezkopíruji, ani si nazeskenuji. Jo holt tomu se říká technika. Multifunkční zařízení je skvělé, jen musí být dobře „napapané“.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
mosoj

Věř té tiskárně a udělej co chce. Jaká otázka taková odpověď.
Není to tak jednoduché. Jestli chceš tisknout černobíle barevnou předlohu musíš to navolit v ovladači tiskárny. Bez všech barev to ale zřejmě nepůjde, tiskárna zřejmě míchá černou ze všech barev. Ta samotná černá bývá pigmentová a je pouze pro tisk písma na obyčejný papír. To je ale pouze dohadování. Poslechni tiskárnu a budeš bez problémů.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce
Avatar uživatele
Sůwa

Tom004 má pravdu, Epsonky jsou tak nastaveny, že musí být v každé kazetě aspoň trochu inkoustu, jinak nepracuje 🙂.

před 4247 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
tom004

Je to zkrátka „mrška rozmachaná“,ale jinak jsem s ní spokojen. Bez problémů běží pátý rok.A to nepoužívám originál náplně,ale kompatibilní 16ml z Aukra. Před měsícem jsem koupil 5 sad(černá,čer­vená,modrá,žlu­tá) + 2černé navíc za 680,–Kč,včetně poštovného.

před 4247 dny Odpovědět Nahlásit
Nový příspěvek