Avatar uživatele
Matthew

Proč mi pořád vypadává soundcloud ??? :)

Ke stránce soundcloud.com jsem se přisál jako pijavice po tom, co už mě přestává poslední dobou bavit youtube. Navíc je zde k mání více muziky, které jinde nenajdete, zvláště né na youtube. Vždycky šlo všechno fajn, ale v poslední době co trochu pozměnili stránky, mi pořád vypadává přehrávač. Prostě si něco pustím, většinou delší set okolo 20 minut a třeba po třetí minutě mi to vypadne a musím stránku aktualizovat. Tím pádem se musí celý set načítat znova a stane se mi to stejnak ještě tak 1–2× než přehraju set celý.

To samé se stává i potom, když dám pauzu a třeba deset minut nepokračuji v přehrávání hudby, pak to taky nelze spustit.
Docela mě to mrzí, že se to stává na těhle stránkách, které nejsou přecpané samou reklamou, doporučenými videi nebo milióny komentářů.

Zkoušel jsem tři prohlížeče, některé jsem aktualizoval a stejně problém přetrvává. Dost to umí pokazit atmosféru toho přehrávání, pokud má někdo stejný problém, dejte vědět jestli jste nějak pokročili :) Děkuji.

Zajímavá 0 před 4059 dny Sledovat Nahlásit



Odpovědi
Avatar uživatele
GTA Andreas

Možná je potřeba zrušit automatickou aktualizaci stránky po xx minutách. Stáhl jsem zajímavost, evolution-player http://evoluti­onplayer.com/ a přehrává to z Jamenda, Magnatune a dokonce celé složky s hudbou.
Doplňuji:
Chtělo by to přehrávat bez prohlížeče. Stahuj hudbu s http://downlo­ad.cnet.com/Sou­ndcloud-Downloader/3000-2381_4-75738300.html
nebo FRD http://wordri­der.net/freera­pid/download.html

Upravil/a: GTA Andreas

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
scdownloader

Aplikaci soundcloud musíte smazat a znovu ji nainstalovat, nebo můžete přejít pomocí prohlížeče, převést soundcloud na mp3 a stáhnout si ji.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek