Avatar uživatele
pusinka50

Proč mi při mých odpovědích zůstává u odpovědi napsáno vpravo ve žlutém oválku „opravit odpověď“ ? Jak to zruším?

Nebo je tam „Doplnit odpověď“. To je nějaké upozornění od vás, že mám doplnit odpověď, že byla nedostačující??
Nevím, do jaké kategorie tuto otázku zařadit, přidala jsem jí do ankety, ale není na seznamu nejnovějších otázek, tak jí někam zařadím jinam.
Doplňuji:
Děkuji všem za odpovědi, zvlášte Barnajce za vyčerpávající odpověď.:-) Chtěla bych se ještě zeptat, jak funguje nahoře modrá lišta? Když tam zadám svou otázku, abych si našla, jestli už někdy byla zodpovězena, tak se mi objeví pouze má otázka, ale nikoli dřívější otázky na toto téma již zodpovězené, jak píše Quentos, že na toto téma odpovídal. Vedle „vyhledat“ je „odeslat otázku“, to se používá kdy?

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 9Pro koho je otázka zajímavá? anonym, flodur, johana 56, Jikra, barnajka, anonym, anonym, casey, anonym před 4511 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
barnajka

Néé, nikdo tě na nic neupozorňuje!!! :)
To tlačítko ‚Doplnit odpověď‘ je funkce spíš pro tebe samotnou. Je to vlastně přeměněný tlačítko ‚Opravit odpověď‘. Dokud za svou odpověď nedostaneš žádný palec, můžeš ji dle libosti OPRAVOVAT. Klidně i milionkrát po sobě. Je to fajn funkce, protože občas se stane, že uděláš překlep nebo nějakou hrubku (a stydíš se za to)..nebo žes chtěla k odpovědi přidat odkaz nebo ještě nějakou myšlenku..a zapomnělas na to… Pokud zkrátka se svou odpovědí sama nejsi na 100% spokojena, můžeš ji OPRAVIT kolikrát jen chceš.
Ale pozor!!!
Ve chvíli, kdy tvou odpověď někdo ohodnotí jako ‚užitečnou‘ (dá jí palec), odpověď už opravit NEJDE.
Pokud teda až S ODSTUPEM ČASU zjistíš, žes něco napsala špatně, nebo že bys to najednou chtěla říct jinak..nebo žes zapomněla vložit odkaz atd atd atd…je ti k dispozici právě ono tlačítko ‚Doplnit‘.
Opět pozor!!!
OPRAVOVAT odpověď můžeš nekonečnokrát, zatímco DOPLNIT už jen jednou.
Proto ti doporučuju s ‚Doplněním‘ zacházet s rozvahou. Určitě ho nepoužívej k opravě svých hrubek nebo překlepů (pokud jsi v odpovědi nějaký udělala a zjistíš to až později, tj. poté, co už tvá odpověď byla někým opalcována).
KAŽDÝ se občas na klávesnici přehmátnem nebo uděláme pravopisnou chybu. Nikdo nejsme dokonalý, tak tohle opravdu neřeš :)
To Doplnění používej spíš v případě, kdy tě třeba zaujme něco v odpovědi tvých kolegů a budeš mít potřebu jim oponovat, nebo naopak dát zapravdu..příp. cokoliv dalšího.

Nevím, jestli jsem to vysvětlila úplně jasně, ale snad :)

Ještě mě napadá jedno: zatímco svoje ODPOVĚDI můžeš opravovat Xkrát a doplňovat jednou,… svoje už vložený OTÁZKY opravit nemůžeš. Otázku je možno POUZE doplnit, a to jen jedenkrát. Další tvoje případný reakce, postřehy nebo upřesnění otázky můžeš řešit v Diskuzi (tlačítko pro vstup do diskuze najdeš hned v okně otázky: když si tu otázku otevřeš, tak je to hned v dolním rohu pod zadáním otázky).

Žádnou ze zmiňovaných funkcí zrušit nejde – ani Opravit, ani Doplnit. Takhle už je zkrátka naprogramovaný systém, ty s tím nijak nepohneš :) Stejně ani není důvod – opravdu ta tlačítka nevnímej jako že ti někdo něco vytýká, ale že ti počítač dává možnost opravit svoje případný chybičky (=‚Opravit odpověď‘) a svobodu dodatečně rozvést svoje myšlenky (=‚Doplnit otázku‘/odpověď) ;)

A poslední věc: ty ankety.
Tvoje otázka se ti v seznamu nejnovějších neobjevila proto, protože sis tuto funkci zřejmě neaktivovala.
Jdi na ‚Můj profil‘ ⇒ ‚Upravit profil‘ ⇒ a tam zatrhni poslední čtvereček, tj. možnost ‚Zobrazovat otázky z kategorie Ankety a zábava na úvodní straně‘.

Od teď se ti budou v seznamu otázek na hlavní straně objevovat i otázky ze sekce Ankety/Aktuali­ty/Zábava :)

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
led

Doplním vyčerpávajúcu odpoveď Barnajky
Veľmi dobré je využívať aj možnosť diskusie:
Napríklad napíšete otázku s jasným znením a poznámkou pokračovanie v diskusii a tam to môžte rozpísať podľa chuti a diskutovať, dopĺňať, opravovať (nemazať predtým napísané).
PS.
Akurát veľa užívateľov nepoužíva diskusiu asi zo zištného dôvodu – nie sú žiadne body. Radšej napíšu jasnú významovo sprostosť a možno im niekto dá palček.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
quentos

při využití modré lišty byste měla odpověď hned a bez čekání – na stejnou otázku jsem odpovídal před 314 dny:

http://www.od­povedi.cz/otaz­ky/proc-se-za-mymi-odpovedmi-na-vase-otazky-objevuje-doplnit-nebo-opravit-odpoved

„odeslat otázku“ vás pošle na formulář k napsání nové otázky v případě, že ještě položena nebyla. Ale jinak je to jedno, proč prostě nepoužít enter :{)>

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Děda Louda

Do modré lišty napíšeš otázku a klikneš na tlačítko Vyhledat. Zobrazí se předešlé otázky na daný předmět a odpovědi na ně. Použitím tlačítka Odeslat otázku (ač je to s podivem) odešleš otázku do pléna, odkud se ti v případě jejího dřívějšího výskytu ozvou rady typu: Použij modrou lištu.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek