Avatar uživatele
Matt.Murdock

Proč měli lidi v 50. letech tenké a malé zuby?

Podívejte se na videa z komunistické éry, většina lidí má zvláštní zuby (např. 1. vysílání ČST)
Doplňuji:
Video:
http://www.you­tube.com/watch?v=3zAct-5L0BU

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? jajajaja před 4266 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
Syd

Zkus přiložit video, ať je můžem posoudit, já žádný takový na youtube nenašla, ale jsem přesvědčená, že měli uplně stejný zuby jako dneska. Někdo je má větší, někdo menší, někdo se hodně zubí, někdo je neukazuje (zpravidla protože nejsou nic hezkýho ke koukání), a tak se možná můžou zdá menší.
Doplňuji:
Tak ty zuby maj opravdu divný, ale tak třeba ten poslední je měl asi hlavně zkažený, před ním tam měl jeden díru mezi jedničkama – na takový věci se dneska dávaj rovnátka, anebo se ty mezery vyplněj fasetama, příp. kouskem bílý výplně.

Upravil/a: Syd

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
Drap

Pamatuji si velice dobře lidi z padesátých let a řekl bych že zuby měli stejné jako dnes. Někdo širší, někdo úzké, Nevidím v tom rozdíl.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce
Avatar uživatele
Syd

A taky v tom asi bude ještě to, že tehdá prostě vzali nějaký ředitele a herce z divadla a strčili je tam a nikdo neřešil, jaký maj zuby, takže jejich zuby vypadaly uplně stejně jako zuby kdejakýho dělníka. Když by dneska chtěl dělat moderátora někdo se skaženýma křivýma a po stranách zčernalýma zubama, tak ho tam nevezmou dřív, než si je nechá vylepšit nebo udělat umělý.
Kdybys žil v roce 2112 a vzal do ruky starý ELLE, taky by ses moh ptát, jak to, že v roce 2000 byly všechny holky takový sexy štíhlý krásný kočky.

před 4266 dny Odpovědět Nahlásit
Nový příspěvek