Avatar uživatele
MiKu

Proč nelze použít věrnostní kartičky mezinárodních řetězců v různých zemích?

Myslím třeba Tesco Clubcard nebo DM drogerie apod., chápu, že by to systémově bylo složitější pro ten subjekt.. Myslíte ale, že to někdy nastane nebo že se tomu budou tyto společnosti bránit? Když třeba někdo jezdí pravidelně na Slovensko a pracuje a nakupuje tam, tak má karty dvě, českou a slovenskou, nebo třeba ani v SR mít nemůže, poněvadž tam nemá zasílací adresu, kupříkladu, pouze hypotetický příklad… Přijde mi škoda nesbírat body třeba za nákupy na zahraniční služební cestě nebo na dovolené.

Zajímavá 0 před 2946 dny Sledovat Nahlásit



Odpovědi
Avatar uživatele
Kepler

Řekl bych, že ty věrnostní kartičky vydávají jen tam, kde potřebují přitáhnout víc zákazníků. Proč by je vydávali tam kde je obrat uspokojivý? Pouze dobývají nové trhy.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
anonym

naštěstí tyhle věci nepoužívám. je úžasné, když na kase přede mnou lidé mávají kartičkami, k tomu nějaké slevové kupony. zdržují, dohadují se s pokladní. ať si ty slevy strčí do kapsy.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce
Avatar uživatele
MiKu

no, koukám, že někteří uživatelé mají zkrátka jen potřebu sem vepsat svůj názor, aniž by odpověděli na položenou otázku, viz BOREČEK Z ČECH anebo jiní musí nutně kdekoho odsoudit, neb jsou zřejmě plni svých komplexů, zloby a nenávisti vůči ostatním lidem, které ani neznají, že ano KUŘE jéé vlastně sorry KURA (haha), myslím, že svou otázku jsem nepoložila jako stěžovací, ale děkuji, že mě nazýváš PÁNEM BOHEM 😉

Jo a Kepler: díky za názor. No, i v jiných státech právě u většiny řetězců fungují věrnostní kartičky (a na Západě s tím začali dávno dávno před námi), takže si dovolím zcela nesouhlasit s tím vyjádřením.. ale v pohodě aspoň slušná odpověď :)

před 2946 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
MiKu

to je ftipný, Kura smazal svou odpověď…

před 2945 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
Kura

Nesmazal, byla smazána, asi jsi ji nhalásila ty chudáčku.

před 2945 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
MiKu

nene, nic takového, k tomu se nepotřebuju snižovat… asi někdo jiný usoudil, že nestála za to ty borče :D

před 2943 dny Odpovědět Nahlásit
Nový příspěvek