Avatar uživatele
bolak

Proč nemají lékaři zákonem nařízeno přijímat přednostně pacienty ze sanitek?

Přece byť jsou „obsazeni“, tak když u nich je někdo kdo tam přišel po svých, tak je nejspíš v lepším zdravotním stavu než někdo koho tam muselo dovýst áro, no ne? > http://www.no­vinky.cz/doma­ci/398360-pacient-zemrel-v-sanitce-jejiz-posadku-odmitli-ve-dvou-nemocnicich.html

Jestli jsou vážně tak moc obsazeni, tak maj vykopnout jednoho rekreanta a hned maj místo na toho co ho vezou s majáčkem. Nebo nechápu co je to za výmluvu, že by ho přijmuli, kdyby věděli že mu jde o život. To musí bejt člověk bez základních životních funkcí, aby už se pánové lékaři vůbec uráčili zvednout prdel od stolu…?

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 2Pro koho je otázka zajímavá? annas, briketka10 před 2963 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
arachis

Tak nevím jak kde, ale já mám smůlu, že vždy čekám. Už jsem skoro na řadě a přijede sanitka a hned hoďka v čekárně navíc. To se mi na úrazové chirurgii stávalo běžně a že jsem se tam nachodila. (3 děti). Člověk by myslel, že v nemocnici na ušním nebo na sonu bude na tom lépe, že pacienti dovezeni z jiných pavilonů mají času až až, když už v nemocnici leží, ale ne. Na ušním většinou děti hodně pláčou, křik ne křik, dovezený pacoš měl vždy přednost. A že by to u obvodní na vesnici bylo lepší? Ani omylem, už kolikrát vyšla ven sestřička s tím, že paní doktorka musí k někomu domů.. Tak to už jsem byla do běla, na to si snad mají zavolat sanitku,no ne? Ne. Takže asi žiji na blbém místě.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
briketka10

A proč to nemají lékaři zákonem nařízeno.
To nevím. Nikdo o zákoně nerozhodl. U nás

žijeme v Kocourkově :)

Jakoby bys neznal doktory. Všichni se vymlouvají.
Svalují svou vinu na někoho jiného. Všechno jim
nakonec projde bez trestu. Je jen několik výjimek.
Stejně tak i u policie, kde se najdou provinilci a
někteří se trestu vyhnou a ostatní ne.
O politicích hovořit nebudu.

Upravil/a: briketka10

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
mosoj

Pleteš páté přes deváté. RZ dostává pokyn od dispečinku, kam má pacienta vézt. Je to předem dispečinkem domluveno. Přesto si soukromé nemocnice dělají co chtějí i když jsou v nouzi povinni pacienta přijmout. Co se týká špatně pohyblivého pacienta, který jede na běžnou kontrolu je to pacient jako každý jiný. Přesto vím , že se saniťák domlouvá se sestrou kdy potřebuje pro pacienta přijet. Zbytek je věcí lékaře. Iluzi si ale nedělám.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek