Avatar uživatele
anonym

Proč někteří lidé, kteří se snaží někoho/něco zkritizovat, si nedokáží svůj názor inteligentně obhájit.

Jak jste si jistě mohli všimnout, často tu pokládám otázky, u kterých se dá moc pěkně diskutovat. Bohužel se tu ale nacházejí lidé, které má otázka nepochopeně urazí, a to ani nemusí cílit přímo na ně. Okamžitě mi napíšou urážlivou bezinformační a nesmyslnou odpověď, protože si zřejmě myslí, že mě jejich pokus o uražení vážně urazí. Asi čekají, že si pak vlezu pod peřinu a začnu brečet a stěžovat si na těžký život. Neumí snad svůj názor obhájit nebo se aspoň pustit do nějaké argumentace, nebo to dělají vážně jen pro to, aby se mě snažili urazit?

Zajímavá 0 před 2785 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
Kelt

Co si o sobě myslíš? Očekáváš, že každý bude s tebou diskutovat, to záleží na formulaci otázky. A každému, kdo ti odpoví, je jedno, co budeš dělat. Urazit tě nikdo nechce. Pokud tě to uráží, tak je asi něco špatného ve tvém vnímání, názorech, myšlení a pod.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
mosoj

No vidíš, přeci jsi poznal, že jsi jeden z nich.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
Tw!st

Zkus se s takovými lidmi nebavit, ušetříš si čas, nervy,… Kdybych se měl hádat s každým člověkem který mě irituje svými debilními názory tak bych neměl žádný čas se starat o své názory. Stejně někomu kdo má nízké IQ vysvětlovat je zbytečné, nepochopí to a stejně si bude stát za svým nesmyslným názorem.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
xxx3

těžko se můžeš dočkat nějaké hodnotné odpovědi na otázku, která je položená značně neinteligentně. Říká se o tom „na blbou otázku blbá odpověď“. Že bych tě měl spojeného s představou chytrých otázek, to nemůžu říct. Tak třeba zrovna tahle. Aby se dalo posoudit něco o tom, jak ti kdo odpovídá, či neodpovídá, tak by bylo třeba vědět o jaké KONKRÉTNÍ otázce a jakých KONKRÉTNÍCH odpovědích mluvíš, jinak to bude zas jen takové plácání.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
zjentek

A tam je rozdíl? Ta kritika není to obhajování? Nebo obhájení nebo co?

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek