Avatar uživatele
Michal Kole

Proč obchodní centra dávají za kasy nebo třeba pošta za přepážku takové lidské „vzhledy“, že je potřeba blicí pytlík ?

Já chápu, že každý nějak vypadá, ale to i já jsem „koukatelnější“ s delšími vlasy a plnovousem.

Když někdo není zcela atraktivní, tak proč jej nedají někam do kanclu, a ne přímo mezi lidi ?

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 0 před 4045 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
huxa

Doteď jsem o tobě měl spíše kladné mínění. Povím to takto, kdybys byl na poště za přepážkou ty, raději budu jezdit na poštu do vedlejší vesnice…

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
Rocker

U nás na poště jsou docela příjemné mladé slečny.V tescu na pokladnách to taky není tak špatný,na druhou stranu musíš pochopit,že se nemůžou pořád usmívat,když sedí 8 hodin za přepážkou,chodí tam prudit lidi,kteří nevědí,co chtějí,vylívají si vztek za něco,za co slečna nemůže.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
Děda Louda

Z druhé strany přepážky je to stejné.

1 NominaceKdo udělil odpovědi nominaci?barnajka Nahlásit

Avatar uživatele
Omk.

To, co se nelíbí tobě, se může líbit ostatním. A upřímně, mám podobné mínění jako huxa.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
anonym

je povrchní ostatní soudit podle vzhledu, ale podívej se na sebe, ty nádhero

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
hanulka11

Promiň teda ,máš o sobeě dosti vysoké mínění. Zrovna od tebe takovou otázku bych nečekala.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
ahold

Kdo ti řekl, že jsi koukatelnější?
Tipuji – maminka. Neboť láska mateřská je slepá.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
volič?:už ne

Drahý Michale, četl jsem tvou otázku a ač podobně bláznivé věci nedělám, zaregistroval jsem se zde – jen proto, abych ti mohl stručně odpovědět. Tedy nejprve jsem předložil tvou fotografii své manželce k důkladné analýze, abych vyloučil případné pochybení, neboť jsme stejného pohlaví. Mimochodem – patrně jediné, co máme společné. A víš co mi na to řekla, když si k tomu přečetla tvou otázku? Že, když ještě seděla na poště za přepážkou ona, děkovala vždy všem svatým, že mezi ní a podobnými individui, jako jsi ty, zaměstnavatel duchapřítomně namontoval tlusté sklo!! A kdyby si prý seděl za kasou, tak by šla radši ke kase s delší frontou… Nic osobního – prostě každý má trochu jiný vkus a zrovna od tebe zní ta otázka jako hóódně dobrej fór… Ale jinak, pokud tě opravdu zajímá, proč tam nesedí samé atraktivní supermodelky, tak světe div se – je to hlavně kvůli výplatě. Děvče za přepážkou České pošty má cca 13000,– Kč supermodelka cca o jednu nulu více. Jinak hrabivé vedení naší České pošty začalo spolupracovat s nejrůznějšími pojišťovnami a ve snaze nahrabat si co možná nejvíce na prémiích nutí tyto své zaměstnankyně za takto chatrný – nebál bych se říci směšný „plat“ -nabízet tzv. „produkty“ . To jsou ty buzerativní dotazy co slýcháme u přepážek : " .....a nechcete si založit pro dítě SLUNÍČKO?, .....a nepotřebujete ÚVĚR? , … a nechcete SPOŘIT S LIŠKOU?" Pokud zaměstnanec nesplní „plán“ – založí málo produktů – stanou se tři zásadní věci:

  1. vedoucí pošty dostane menší nebo žádné prémie!!
  2. jeho nadřízení mu hrozí – pokud nebudete „plnit“ mohli bychom si taky najít někoho jiného!! nadřízení nadřízených tzv. manažeři – to jsou ti, kteří si to celé v touze vydělat statisíce na „všimných“ a prémiích vymysleli, ti jsou zhrozeni, že přijdou o „své“ peníze a tak nelení a vymýšlejí nové a nové plány, nařízení, pokuty a výhrůžky pro své podřízené…
  3. Děvčata na přepážce pojistí celou svou rodinu až do třetího kolene. Všem svým dětem a vnoučatům pořídí sluníčka, lišky a podobné blbinky a když už není v rodině nikdo svolnej – vyráží PO PRACOVNÍ DOBĚ!! – rozuměj: ve svém volném čase!! Do ulic a nabízí pochybné produkty České pošty.. Jak dlouho si myslíš, že to ty hezké holky, které si (když nic jiného) můžou s fleku sednout za přepážky bank, bude bavit v ústavu zvaném Česká pošta? Možná tě to překvapí, ale oni to prostě zabalí a zmizí.. Tedy můj odhad je, že to co tam sedí teď – proti tomu co tam bude napřesrok jsou hvězdy.. Ale Česká pošta je v pohodě – „komu se tu nelíbí – ať klidně jde… na vaše místa čekají hromady dalších“ to byla citace – jedné nejmenované vedoucí … Pošta nespokojenost zaměstnanců dnes řeší nabíráním brigádníků. Pro poštu má mnohem větší hodnotu brigádnice nevalného vzhledu a vzdělání, než žena vzdělaná přímo v oboru s desetiletou praxí! Na brigádníkovi pošta ušetří na „sociálním a zdravotním“ , nemá nárok na dovolenou, stravenky, není organizovaný v odborech a hlavně – než přijde brigádník na to jakej je to vopruz uplyne nějaký ten měsíc – ty lidi nic neumí – dělají obrovské množství chyb – , ale oni neremcaj a „plněj“ !!! … Pošta je ústav s nejméně spokojenými zaměstnanci v této zemi a pokud s tím něco neudělá – tak na to jednou dojede…. Tak stačilo by ti to takhle nějak, nebo se mám o tom rozepsat detailněji??

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
badisko

fujtajcl…Michale to je fakt sila …prace nahov** …prachy nahov** pracovni doba na hov**…jak myslis ze bys tam vypadal ty …?…pral bych ti aby jsis to zkusil …!!!!!!

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
led

Nie je vaša otázka náhodou závisť z konkurencie?
Každý človek v obchode má svoj výzor, svoju kvalifikáciu. Zaradenie na konkrétne pracovisko určuje zamestnávateľ podľa svojich kritérií a po dohode so zamestnancom. Vy, ako zákazník máte právo chodiť , alebo nechodiť do daného obchodu podľa vlastného uváženia. Ak sa vám tam niekto nepáči, nik vás nenúti nakupovať v tomto obchode.
Doplňuji:
Nemáme tu zaviesť zákony starej Sparty?
Čo sa odlišuje od idolu, zhodiť zo skaly?

Upravil/a: led

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
pusinka50

Vůbec jsem nepochopila tvou otázku, až odpovědi ostatních mi to vysvětlili. Tohle jsi přehnal. Nikdo nejsme krásní, někomu příroda nadělila víc, někomu míň.
To ještě neznamená, že se s přímo ošklivým člověkem nebudu bavit. Kde jsou tabulky o lidské kráse? A co lidé s nějakým handicepem? A co lidé s psychickým handicepem, jako jsi ty? Ty bys snad měl být rád, podle toho, co jsem četla, jak to u vás doma vypadá, že se s tebou vůbec někdo baví, byť třeba je ošklivý:-( teď jsi mě naštval:-(

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
kuldatomas

To je jedna z nejhloupějších otázek, co jsem četl. To je myšleno jako vtip? Na vzhledu prodavačky snad nezáleží, důležitější je rychlost a bezchybnost.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Nicozjb

bez urážky vás potkat v noci tak položim kabelku a zdrhám , je to čistě osobní názor jako ten váš.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
nimbus4

Tobě ty Dobřany zase budou slušet, Ty králi špíny z Rakovníka.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek
Zajímavé otázky v kategorii Finance a podnikání