Avatar uživatele
Lů18

Proč paralympíjské hry nemají stejnou pozornost jako olympíjské hry?

Proč nemají paralympíjské hry takovou pozornost jako olympíjské hry? … Mám ráda sport, a ráda sleduji ve směs všechny velké šampionáty, olympiády, apod. Docela mě mrzí, že když se člověk chce podívat na výsledky nebo i na to jak se vede českým reprezentantům na paralympiádě nemá šanci, krom ČT SPORT a ojedinělých článcích na webu sport.cz nikde na žádném sport webu nejsou výsledky, program, apod. Podle mě je velká škoda, že vlastně skoro nikoho nezajímá, že je nějaká paralympiáda. A přitom z Londýna 2012 češti reprezentanti (45 sportovců) přivezlo krásných 11 medailí. Co si o tom myslíte? Sledujete paraolympiádu nebo jenom olympiádu, popřípadě jenom sport, který máte rádi? :)

Zajímavá 3Pro koho je otázka zajímavá? johana 56, zjentek, Cenobita před 2775 dny Sledovat Nahlásit



Odpovědi
Avatar uživatele
Cenobita

Nejspíš jsou zajímavé jen pro užší okruh diváků. Já na ně také osobně nekoukám, nemám, žádného takového sportovce neznám, nemám k nim tedy vztah. Nejspíš je sledují jejich rodinní příslušníci a jejich známí.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
zjentek

Lidé doslova dychtí po agresivitě, agresívních výkonech a toto postiženým už chybí.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
led

Jeden z dôvodov:
Mnohí ľudia sa pri pozeraní na výkony parašportovcov hanbia za svoje chabé športové výkony. Neradi vidia jednonohého, alebo nevidiaceho bežca prebehnúť vzdialenosť, ktorú im sa ťaží prejsť peši.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek