Avatar uživatele
bolak

Proč přestali romana skamene obsazovat do filmů, že dřív jich točil třeba 10 za rok…

…a teď jich má stejný množství za 20 let? Je to kvůli tomu že nevyrost?

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 4Pro koho je otázka zajímavá? annas, johana 56, briketka10, gagaga před 3933 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
annas

Flamendr Roman Skamene: Pijáctví ho připravilo o práci. Jsem strašně chudý, trápí se.
Bývalá herecká hvězda první velikosti Roman Skamene sice nedávno přestala požívat alkoholické nápoje, a podle jejích přátel bylo už na čase, jenže teď tvrdí, že nevidí důvod, proč nepozvednout číši piva či vína k ústům znovu. „Nemám s pitím problémy,“ řekl Super.cz překvapivě Skamene.
A to tvrdí přesto, že se s ním několikrát pracovně rozešel Luděk Sobota s odůvodněním, že moc pije a pak na něj není spoleh, nebo že měl na jednom z VIP zájezdů k moři po pořádném mejdanu potíže s únikem moči.

„U mě je to tak, že tři měsíce nic nepiju a pak tři dny chlastám. Vždy mě to chytne. Najde se pokaždé nějaký kamarád, který si chce dát pivo. Pak jsem pár dnů mimo dosah. Mám zkrátka své periody,“ krčí rameny Skamene, který se vlivem pití změnil v dvojnici Ljuby Skořepové. Na léčebnu to prý z jeho pohledu není. „Jen jedinkrát v životě jsem přemýšlel tímhle směrem. To když jsem měl dluhy v podnikání s restaurací. To jsem chlastal tak, že jsem málem na léčení skončil. V současnosti jsem v klidu, a to přesto, že jsem strašně chudý,“ dušuje se představitel majora Borovičky ve filmu Tankový prapor. O práci ne a ne zavadit. Alespoň ne o tu, která by ho naplňovala. „Jezdím na představení, ale to jen kvůli tomu, abych domů přinesl nějakou korunu na činži. Jinak bych to nedělal. Nebaví mě to,“ krčí rameny.

atd.
http://www.su­per.cz/11802-flamendr-roman-skamene-pijactvi-ho-pripravilo-o-praci-jsem-strasne-chudy-trapi-se.html

Alkoholové průšvihy ho dostaly až na samé dno a díky své nespolehlivosti ztrácel i kamarády a práci. Tomu je ale konec. „Sekl jsem s tím,“ dušuje se maličký herec, který už nechce být všem jen pro smích.

Má za sebou excesy, že by se jeden styděl. V opilosti se na dovolené pokálel, jednou dokonce napadl pod vlivem panáků i fotografa, častokrát nedorazil do práce střízlivý. Novináři mají víc jeho fotek pod vlivem alkoholu než těch, na kterých je střízlivý. To by se ale snad už mohlo změnit.

http://www.su­per.cz/10111-flamendr-roman-skamene-sekl-s-chlastem-vime-proc-mu-prestalo-chutnat.html

1 NominaceKdo udělil odpovědi nominaci?vagra Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
marci1

Je to asi spíš kvůli jeho velmi vřelému vztahu k alkoholu.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
led

Na vašu 2. otázku – výška herca môže byť preň aj výhodou…
Na 1.otázku -
Zo slávy sa žiť nedá, tým skôr, ak je tá sláva zašlá…V jeho živote sa premieta život princa, ktorý vďaka svojej neznalosti života, sa dostal na periféru (nemáš bony?), do reálneho života väčšiny a hľadá cestu späť do paláca (Princ a žobrák). Po neúspešnej podnikateľskej dráhe, vďaka deštruktívnej životospráve oslabenom zdraviu sa cesta stáva ťažšou…
Aj keď jeho výška a sudkovitý tvar ho predurčujú k určitým charakterovým postavám, jeho herecké schopnosti sú zatieňované istou „ľudskou nespoľahlivosťou“.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
mojitek

protože jako herec je dost mizernej a navíc je to norek…tak co s ním?

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
ponovotny

říct, že je to vinou alkoholu je hodně zjednodušené. Skamene se začal nezřízeně uchlastávat až pod vlivem svých podnikatelských aktivit. Ne že by byl předtím abstinent. V Sobotově divadle byli občas vidět ožralí na podiu všichni a snažili se obracet ve „velikou zábavu“ to jak jim vypadávají texty. Filmy jsou drahý špás a tak si každý producent rozmyslí, jestli obsadí někoho kdo může potencionálně působyt problémy. Navíc se v posledních dvaceti letech filmy v Česku točí podstatně méně a především skupinami kolem divadla Sklep a Dejvického divadla. Většina „socialistických“ herců tak najde uplatnění pouze v televizních seriálech. Osobně Romana Skamene vnímám jako v Česku nadprůměrného herce, jehož postavy jako Červenáčka v Rychlých šípech nebo postavy z veksláckých filmů jsou nezapomenutelné.
K otázce vzrůstu- naprostá většina všech opravdu velkých světových herců jsou vrůstem malí.
Takovouhle filmografii může většina herců jen závidět http://www.csfd­.cz/tvurce/998-roman-skamene/

Zdroj: http://www.ces­katelevize.cz/po­rady/1186000189-13-komnata/206562210­800032-13-komnata-romana-skamene/

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
anonym

Protože v posledních letech jeho role většinou hraje Krytinář! 🙂

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek