Avatar uživatele
Kadee

Proč se dělá vyrážka na břiše?

Už asi 2 měsíce se mi dělá vyrážka na břiše a to v místech, kde mám pásek. Pásky hodně střídám a zjistila jsem, že po některých se to nedělá. Tak nevím, na čem záleží. Co to způsobuje? Neví někdo?

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? hanulka11 před 4817 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
hanulka11

Kadee ty budeš mít zřejmě alergii na kovy . Některá spona /přazka/ u opasku bude z kovu ,který nesnášíš. Já to tak měla u dvojích džín, druk byl vyroben z nějakého pro mě nepřijatelného kovu a dolavělo se mi zrovna místečko pod knoflíkem na břiše.tak vypozoruj které ti to dělají a bez milosti je někomu daruj. A maž si to kalciovou mastí, ta obnovuje kůži , brzy se ti to ztratí.

http://alergi­e.zdrave.cz/a­lergie-na-kovy/

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
Děda Louda

Nabízejí se dvě řešení: vyměnit pásek nebo břicho.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
Mucillinka

Já trpím podobným problémem. Vyrážka mi vyraší po přeskách na pásku, po šperkách, které nejsou stříbrné nebo zlaté – cetky..Od kožního lékaře mám předepsaný luxusní krém, kterým vyrážku jednou denně (večer) potřu a do rána je po svědění a místo mi i zbledne a nepříjemná vyrážka mizí.Já osobně bych si došla ke kožnímu lékaři, poradí a napíše vhodnou mastičk nebo krém, já jsem dostala i léky na alergii, které sice neberu, ale pár dní jsem je brala a vyrážky nikde..Může se zkusit i nějaký krém, ale to by bylo asi na delší hojení..Je to nepříjemné a bylo mi od lékaře řečeno, že pokud se toho nezbavím do 25 let, tak už nikdy, holt musím dávat bacha na to co nosím..

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek