Avatar uživatele
Jiří Bohumil

Proč se mi na mobilu a tabletu „seká“ TV vysílání v aplikaci OWL LIVE TV?

Stáhl jsem si na Google Play aplikaci OWL LIVE TV pro sledování pořadů TV a je perfektní. Pouze mi vadí, že se mi sledování všech stanic „seká“. Vždy po cca 5–10 vteřinách na 1–2 vteřiny se obraz i zvuk přeruší. Pak ale pokračuje dál, v místě ,kde se zastavil (nevynechá se žádná část programu). Je to pouze rušivé. Dělá mi to jak na tabletu, tak i na mobilu. Oba mají 4-jádro 1,6/1,3GHz a RAM 1GB. Zajímalo by mne, zda to způsobuje schopnost zařízení (rychlost procesoru, obsah paměti, případně množství instalovaných aplikací), nebo rychlost stahování internetu a kvalita signálu WiFi, na mé síti. Jsem si vědom, že není nijak rychlá. Konkrétní údaj ale neznám. Má s tím někdo nějakou zkušenost a může poradit? Děkuji.

P.S. Ještě něco pro mosoje, který snad bude taky reagovat. Pokud se k předešlým otázkám nevracíš, což bych pochopil (je to asi pro Tebe ztráta času), koukni ještě, prosím, na mé reakce v diskusi k těm dnešním předešlým. A jestli jsi nečet dodatek k problému s tiskárnou Canon Pixma MG2950, na který jsi mi odpovídal v listopadu, tak už mi ta tiskárna píše i s náhradními neoriginálními kazetami a i s doplňovanými. Proč je nechtěla brát po prvním spuštění, to jsem nezjistil. Na další pokus, asi za týden mi je vzala bez problémů, pouze bylo zase nutno „resetovat“ čtení hladiny inkoustu delším stiskem tlačítka poruchy, jako u té 2455. A jsem s ní spokojený, stála 1099,–Kč, má i WiFinu a teď tedy píše opravdu „za babku“.

Zajímavá 0 před 2664 dny Sledovat Nahlásit



Odpovědi
Avatar uživatele
matej.kv

Tento problém může určitě způsobovat rychlost připojení wifi což můžete změřit nejlépe na rychlost.cz popř. speedtest.net. Případně ještě aplikace nemusí být kompatibilní s novějšími systémy jako je android 7 a 6.

Upravil/a: matej.kv

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek