Avatar uživatele
kurec

Proč se mi počítač sám zapíná? Více v popisu.

prostě normálně se chci jít učit tak normálně od notebooku dám dolů obrazovka(teď si myslím že je v režimu spánku) a on se asi za 2 – 5 min sám zapne ale nesvítí obrazovka jen jde slyšet větrák a jak dám obrazovku nahoru tak hned svítí ale když větrák nejde slyšet tak musím zmáčnout tlačíto zapnutí aby se rozsvítila obrazovka opravdu uplně nevypínám počítač ale jen dám obrazovku dolu a za několik min jde slyšet větrák samozdřejmě někdo si řekně proč to řeší takovou kravinu dyť mu počítač normálně jede jendže mě jde o to že co to vyvolává nic mě nenapadá a hlavně mi jde o doplnění zkušeností :)
Notebook HP Probook 4720s nyní už neprodejný
jojo děkuji počítač už se nezápíná bylo tam napsano že když je počítač připojen kabelem bude se zapínat tak jsem to odškrtnul na disabled a je po problému ale děkuji za normální odpovědi:)

Upravil/a: kurec

Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? postcd před 2832 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
postcd

Existuje spánek a hibernace a nebo obě dohromady snad. Ale to by asi neměl být problém. Další věc co bych zkontroloval je BIOS. Ten je přístupný hned po zapnutí PC a klávesa F10 nebo možná Del/F2.
Tam najít wake up / power options, něco takového a vypnout (disable) vše co souvisí s probuzením počítače (třeba vypnout probuzení přes modem/LAN)

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
anonym

Zkusil bych vypnout spořič obrazovky pokud máte, který to možná vyvolává. Pokud nepomůže, tak bych si nastavil ve windows, že stisknutím tlačítka vypnutí počítač přejde do hybernace a nemusíte jej ani sklápět a při odchodu zmáčkete tlačítko napájení a on se hybernuje. Druhou metodou by mohlo být nastavení hybernace po vámi určené době nečinosti a pak také nemusíte sklápět notebook. Podívejte se i do nastavení napájení přes ovládací panely, abyste viděl co tam máte zvoleného. Výchozí stav, který tam je například po nějaké době nečinosti sám vypne displej a po nějakém čase i pevné disky, což nemusí každému vyhovovat. Vše lze vypnout.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
zelí

Nevím proč,ale taky se mi to stávalo. Na 3 noteboocích a na 1 stolním pc. Vždycky to po čase přestalo.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek