Avatar uživatele
luckykubrt

Proč se mi zdá, že má někdo zájem, aby Česká republika (podobně i Rusko) přestala existovat?

Všichni nadávají na nás i na Rusy, jak jsme špatní, že by se měli odsud lidé odstěhovat nebo navzájem proti sobě válčit. Jedni vychvalují Ameriku, druzí Anglii a třetí haní Austrálii, protože nechce přijímat imigranty. Co se to se světem děje? Jakou souvislost má islamizace, Nový světový řád a fašizace národů, kteří jsou odhodlané bránit svou vlast před nepřáteli? Nezachází někteří lidé už příliš daleko, když se snaží ovládat soukromí každého jednotlivce, a jak úspěšně bojovat proti terorismu, abychom sami nebyli shledáni vinnými terorem? To by mě fakt zajímalo, co se na nás ještě chystá.

Zajímavá 2Pro koho je otázka zajímavá? dudu, orwell před 2714 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
klumprt

Doba je taková. Přestala se dělat politika „postaru“, kdy byla nějaká pravice a levice. Na obou těchto stranách se dospělo k jakémusi společnému proudu a obě strany v zásadě splynuly a liší se pouze v podružnostech. Řeší se kraviny v době, kdy mezitím přichází velké výzvy. Islámský terorismus, islámská migrace různé finanční krize, Ukrajina, Sýrie. Politici, některá přední média a značná část intelektuálů vytvořili blok (říká se tomu někdy establishment nebo elity), který se cítí být vlastníkem pravdy, v tomto ze vzájemně utvrzuje a každého, kdo se ozve s jiným názorem, označuje šmahem za populistu, xenofoba, rasistu aj. V důsledku přicházejících výzev je přitom hlasů proti čím dál víc. Odpor je umocňován tím, že vznikají alternativní média, především na internetu, která nelze umlčet a ke kterým se nespokojení lidé obracejí raději než ke kolovrátkové propagandě establishmentu. Vzniká rozdělená společnost. Zjednodušeně na jedné straně stojí elity a na druhé prostý lid. Skutečný konstruktivní dialog je v podstatě nemožný, když elity své odpůrce předem dehonestují různými nálepkami. Demokracie trpí, protože elity nehodlají ustoupit ani většinovému mínění, ačkoli demokracie je z podstaty vládou většiny. Na národní úrovni pak je skutečná demokracie potlačována tím, že ve valné části důležitých oblastí jsme rozhodování ponechali Bruselu, který má k demokracii ještě dál než náš český establishment.
Jistě je na místě obava, aby se mezi tzv. populisty neobjevil nový Hitler. Ale jestli se objeví, tak za to budou zodpovědné právě elity, které nedopřály sluchu mínění lidu a na změnu tohoto mínění už nemají ani kredit ani síly. Čím dál to takhle půjde, tím hůř to může skončit. Ostatně i toho Hitlera si zavinil Západ sám krátkozrakou politikou podle Versailleské smlouvy, která taky nebrala ohled na obyčejné lidi v Německu.

1 NominaceKdo udělil odpovědi nominaci?mosoj Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
orwell

Ono se ti to nezdá, ono to tak je. Přečti si část jednoho z Trumpových proslovů z předvolebního období a možná, že se i něco dozvíš. S tím nás naše média asi těžko seznámí. Možná, že pochopíš, proč Trump vyhrál volby a proč potom naše média (určitě nezávislá) plakala a řada našich politiků s nimi. Existuje i video, kde si to můžeš poslechnout v originále. Takže si udělej pohodlí a čti:

Trumpův proslov
Toto není pouze další čtyřleté volební období. Jedná se o křižovatku v dějinách naší civilizace. Kam půjdeme, určí jestli my, lidé, obnovíme kontrolu nad svou vládou. Politický establishment, který se nás pokouší zastavit, je ten samý kolektiv, který je zodpovědný za naše katastrofální obchodní dohody, masivní ilegální imigraci a ekonomickou a zahraniční politiku, která vysála naší zemi. Pro ně je to válka. A v ní pro ně neexistují žádné meze. Toto je boj za přežití našeho národa. Věřte mi. Tyto volby určí, jestli jsme svobodný národ, nebo jestli žijeme jen v iluzi demokracie, která je ve skutečnosti kontrolována malou hrstkou globálních zájmových skupin, které systémem manipulují. Systém je zmanipulovaný. Taková je realita. Vy to víte, oni to vědí, já to vím a skoro celý svět to ví. Establishment a jeho mediální nástroj udržuje kontrolu nad tímto národem prostředky, které jsou velmi dobře známé. Každý, kdo zpochybní jejich postavení je označován jako sexista, rasista, xenofob a morálně pokřivený. Napadnou vás. Pomluví vás. Budou zkoušet zničit vaši kariéru i vaši rodinu. Budou zkoušet zničit na vás cokoliv, včetně vaší reputace. Budou lhát, lhát, lhát. A pak znovu, a pak udělají víc než to. Udělají cokoliv bude nutné. Clintonovi jsou zločinci. Pamatujte si to. Jsou to zločinci. Naše velká civilizace tady v Americe a celý civilizovaný svět se přibližuje momentu zúčtování. Viděli jsme to ve Velké Británii, kde občané zvolili osvobození od globálního vládnutí a globálních obchodních dohod, globálního pojetí imigrace, které zničilo jejich suverenitu a zničilo již mnoho národů. Ale ústřední základna světové politické moci je tady v Americe. A je to naše zkorumpovaná politická garnitura, která je největší hybnou silou v pozadí snahy o radikální globalizaci a získání převahy nad pracujícími lidmi. Jejich finanční prostředky jsou prakticky neomezené. Jejich politické prostředky jsou neomezené. Jejich mediální vliv je nesrovnatelný. A v neposlední řadě – hloubka jejich nemorálnosti je naprosto neohraničená.

Upravil/a: orwell

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
Kepler

Sice nevím odkud jsi ten dojem získal, nemyslím si, že by se někdo snažil zlikvidovat Rusy, tím méně nás. Nálada vůči Rusům je blbá, protože se chovají jako imperialisti, ostatně jako vždy. Ať si ta svá hospodářská embarga vyžerou, zaslouží si to. Islamizace Evropy je vážnější věc. Pokud se Evropa nevzchopí k radikálnější akci, všichni se budeme učit arabsky.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
anonym

Rusko je fajn, Česko rád nemám.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
dudu

Tak předně, co se zdá je sen. Už krátce po sametové revoluci se objevilo pár stran /spíše klubů/ s podobným programem. Voliči je docela rázně odmítli, takže dopadly stejně jako třeba Republikáni s Dr. Sládkem. Občas to zkoušejí znovu.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
mosoj

Rusko může přestat existovat jedině tak, že ho někdo nukleárně zničí. Tím ale zničí i sebe. Přežijí ´jenom elity. Otázkou zůstává, jestli to těm elitám k něčemu bude !!

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce
Avatar uživatele
mosoj

Nominace patří i orwellovi. Bohužel Odpovědi neumožňují.

před 2714 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
luckykubrt

Ten dojem jsem především získal z toho jak se k Čechům ve světě chovají. A jak tu píše pořád fgh, že by bylo všude líp než u nás. Připadá mi jako nějaký americký agent typu Schapiro. A taky tu mají američané údajně pořad v plánu stavět protiruské radary. To už jsme se stali americkou kolonií nebo co ? Je fakt, že angličtina se stala momentálně nejrozšířenějším jazykem… a nás je pouhých 10 miliónů. A ještě to chce Sobotkova vláda smíchat s islámskými migrantami. Tak to půjde ČR úplně do kopru ?

před 2714 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
anonym

Ne, neříkám, že je všude líp, než v ČR, nepřekrucuj. Ale když už někdo má tu možnost se odstěhovat pryč z ČR do lepších zemí, ať to sakra udělá.

před 2714 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
klumprt

Radši než se stěhovat bych v ČR uchoval to, co je dobré a zabránil tomu špatnému. Přestěhováním nikdo nikdy ničemu nepomohl, kromě sebe. A to ještě kdoví jestli.

před 2714 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
luckykubrt

Já jsem tady doma. Každý se někde narodil. Nejhůř je prý v Somálsku, protože tam lidé hladoví. A lidé za to nemůžou, kde se narodili, můžou pouze za to jak se k sobě chovají. 😉 A ničemové jsou po celém světě stejně jako dobří lidé. Až tedy na araby (neznám araba, který by nebyl zároveň muslim), protože se se svoji zrůdnou islámskou ideologií roztahují po celém světě. ☹

před 2714 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
anonym

klumprt, však o to jde, pomoci sám sobě, ostatní mě přeci nezajímají, proč by mě také zajímat měli, ne?

luckykubrt, ty se se svojí zrůdnou náboženskou ideologií také všude roztahuješ, takže jsi stejný, jako ti arabové.

před 2714 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
luckykubrt

Jenže já na rozdíl od nich se snažím podle Krista učit o míru a lásce. Oni chtějí jiným lidem, a to i věřícím v jiného Boha řezat hlavy. ☹ Naštěstí je muslimů pouze miliarda oproti zbytku světa, ale i tak. KDO JIM TO NAŘIZUJE ??? Jak Merkelová a EU určují kvóty… je tohle normální ? Já právě nemám zrůdnou ideologii naproti islámistům a i jiným některým věřícím. 😉 To je ten Antikrist, který panuje světu ! ☹

před 2714 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
anonym

V tom případě jsou užitečnější než ty, jelikož nikdo, kdo věří v boha, si nezaslouží mít hlavu, když mu k ničemu užitečná není. Tím pádem i pomáhají nám, ateistům.

před 2714 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
luckykubrt

Jenže pokud nebudeš muslim tak ti to taky moc nepomůže. :P

před 2714 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
anonym

Muslimové jsou na někoho, jako jsem já, moc krátcí, takže mi to stále spíše pomáhá než škodí.

před 2714 dny Odpovědět Nahlásit
Nový příspěvek