Avatar uživatele
Luufish

Proč se nám u sledování internetového vysílání přes dataprojektor ztratí v pravidelném intervalu obraz?

Musíme se vzdy dotknout touchpadu. Kdyz si poustime napr film z DVD, tak to nikdy nedela. Jak se toho zbavit? Máme projektor Benq. Kde se to da nastavit?

Zajímavá 0 před 3009 dny Sledovat Nahlásit



Odpovědi
Avatar uživatele
Dochy

že by šetřič obrazovky? Některé přehrávače šetřič automaticky deaktivují (pravděpodobně i případ vašeho DVD) nebo je možné to nastavit. Váš internetový prohlížeč pravděpodobně takovou funkci nemá, nejjednoduší bude šetřič úplně vypnout nebo nastavit dostatečně dlouhý čas… Pro podrobný návod (jeli třeba) bude nutné znát verzi systému.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
bolak

Nevím jak přesně funguje dataprojektor, ale to co popisuješ dělá i monitor, pokud to tak má ve windows nastaveno, že v případě neaktivity (když se na počítači nepracuje, nikdo nemačká klávesy, nikdo nehýbe myší) se monitor vypne nebo přepne do spícího režimu, dokonce je tam i možnost toto nastavit nejen pro monitor ale i pro pevné disky.

Pokud máš Windows 7, tak zmáčkni nabídku start, a do hledání napiš „režim“, tam ti vyjede „nastavení režimu spánku“, „nastavení vypínání displeje“, „změnit nastavení snížené spotřeby“ a tam už si poradíš.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek