Našla jsem, že pěnu způsobuje kyselina uhličitá, která se přidává k pivu. Někdy se přidává i glycerín – pivo pění značně, případně další látky.
Podle stránky Pivo.
0 Nominace Nahlásit |
Zřejmě to bude tím,že je při výrobě přidáván kvas ,nebo se mýlím?
0
před 4932 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Při výrobě piva dochází ke kvašení cukru na alkohol jako vedlejší produkt kvašení je kys. uličitý. který uniká z nápoje a strhává sebou obsažené látky.
0
před 4931 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1681 | |
annas | 1349 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 985 | |
marci1 | 915 | |
iceT | 626 | |
da ny | 587 | |
zjentek | 565 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |