Avatar uživatele
anonym

Proč se u nás nenahrazuje staré za nové tak jako v Německu?

Podniky a rodiny mají u nás většinu to, co vlastní, velmi staré, a bylo by správné to nahradit za nové, staré věci potřebují často opravy a neslouží většinou tak dobře jako nové věci, stejné je to i u informací a programů, mnozí budou tvrdit, že nejsou peníze na to, aby se nahradilo staré za nové, podle mě peníze jsou, ale my máme jiné priority, a tak chybně investujeme do toho, co nám nepřinese jistý užitek. Nemusíme draho vymýšlet to, co je v Německu dávno už zavedené, tam třeba stát používá jenom moderní Linux a u nás stát používá zastaralý Windows nebo v Německu jsou všude nové dálnice, a u nás je doprava po staré silnici velikým problémem, atd.

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 0 před 2949 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
Mc Merkurion

… někdy sejdi s tý starý silnice a podívej se na podniky okolo, ne všude je vše staré a ne vše je v Německu nové a perfektní a ne vše, co je v Německu nové, je správné, ale hlavně že se najdou blbci, kteří budou tvrdit, že ano…

… kdo káže vodu a pije víno, kdo všechny zval a teď je posílá zpět? http://www.no­vinky.cz/doma­ci/399855-vemte-si-zpatky-vsech-25-irackych-uprchliku-pozadalo-oficialne-nemecko-cr.html

… Němci jsou jen velký vyčuránci, tak k nim nevzhlížej jak k bohům …

Upravil/a: quentos

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
Drap

Vše je jen o penězích a o přístupu. Většina lidí by si pořídila spoustu nových věcí, bohužel naše příjmy zdaleka nedosahují příjmů v Německu. Obdobné je to u silnic. Když bude mít stát dostatek peněz a použije je na opravu silnic, budou všechny opravené. Pokud však máme jiné priority, tak se zase přísun peněz objeví právě u těch priorit.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
Kepler

Píšeš pár nesmyslů. Staré věci bývají daleko spolehlivější než nové, protože to zpravidla nejsou šunty s kurvítkama, jak tomu je dnes. Pokud ještě dobře slouží, proč je nahrazovat? A to platí i v Německu. Windows nejsou zastaralé a umí toho víc než Linux. Neustále se totiž vyvíjí a zdokonaluje (někdy pravda šlápnou vedle, ale to už je daň pokroku). U silnic jsme pozadu, to je pravda. Je to ale jen otázka peněz na pokrytí investic a situace se pomaličku zlepšuje.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
pirát 76

Souhlasím s kolegou ,žiju v Německu a člověk se musí stále ptát proč tam věci fungujou a v Čechách ne . Možná je to o tom jak roztočit kolo ekonomiky .

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek