Avatar uživatele
anonym

Proč si lidé co skoro denně jezdí sekačkou po trávé raději nepořídí umělý trávník?

Kouknu k sousedovi a už zase jezdí s tou svou hlučnou sekačkou, takže by mu tráva tolik vyrostla za ty dva dny? To mu není líto těch peněz za benzín? Překročila tráva svou výškovou normu? :) Kdyby si tam zval nějakou snobskou smetánku na zahradní grilovačky, ale nepamatuji si, že bych tam u nich na zahradě zahlédnul někoho cizího posedávat. Králíky a slepice nemají, ale za to mají perfektní trávník, který jim nikdo nevidí, protože je za barákem a mě to vůbec nezajímá a aní nezávidím. Mě jde o to, že bych byl rád, aby si pořídíl nějakou tichou sekačku a neotravoval s tím už po ránu nebo si promluvil s někým kdo mu poví, že nejhezčí trávník je když je udržován jednou za 4–5 dní. Nebo ne? Kolik by ho stál umělý trávník na metr čtvereční a nevrátí se mu to velmi brzo ne tom proježděném benzínu? Místo toho by měl třeba více čas třeba i na děti. :)

Zajímavá 2Pro koho je otázka zajímavá? redy, zjentek před 2869 dny Sledovat Nahlásit



Odpovědi
Avatar uživatele
zjentek

Proč? Podle mýho proto, že chce planetu jednoduše „vyčistit“ od špinavé trávy a neb se na tom aspoň podílet. Víš kolik se v takovým trávníku může /(za jediný den) poschovávat breberek?
Všimni si, že nejkratší trávníky mají chlapi, kteří mají manželky, který si holí úplně všechno. To se dá vypozorovat. Taky se v okolí takových baráků (i uvnitř) vyleje nejvíce prostředků k hubení fauny a flory všeho druhu bez ohledu na jejich velikost a škodlivost, takže podle mýho bys měl upozornit místní úředy na možné zamoření a požádat o značení chemického nebezpečí.
Ti v sousedství „čistí“ a budou čistit, dokud bude co čistit.
Máš tušení, jak špinavý je takový ozon? Nejlepší bude jej vyčistit :)

Upravil/a: zjentek

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
Drap

Proč mu to vyčítat? Je to jeho trávník i jeho benzin. Každý to chce mít přizpůsobené svému vkusu. To , že to seká každé dva dny se ti zřejmě jen zdá a jsi málo pozorný. Sleduj ho lépe a za měsíc napiš do diskuze, jak vlastně často seká.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek