Avatar uživatele
Lgee

Proč si lidé kupují/pronajímají prostitutky?

To jim nevadí, že pak budou mít HIV či jinou nemoc?

Zajímavá 5Pro koho je otázka zajímavá? Cenobita, tforro, PanHan44, MagicGirl, PasAtor před 2781 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
iceT

Protože je to služba jako každá jiná, jako třeba holič nebo čistič bot, ti taky nabízejí své služby, akorát holky nabízejí svoje tělo a jsou to asi dost rychle vydělané peníze. A taky asi nejde jen o sex, mnozí muži jsou osamocení a mají potřebu společnosti ženy. A když po ruce není nějaká normální, tak si ji prostě koupí.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
Tw!st

Upřímně myslím, že u prostitutky máš ještě menší šanci, že něco chytneš, než u běžných holek. Prostitutky totiž hodně dbají na to, aby se chránily, takže v 99 % ti službu bez ochrany neposkytne. Kdežto nějaká holka v klubu, co se opije a vyspí se s 10 lidma za noc,… no posuď sám.

Upravil/a: quentos

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
Cenobita

  1. Adrenalínový sport. b) je to levnější než partnerka a levnější než manželka c) je možné „milenky“ obměňovat. Při použití ochrany není riziko tak vysoké.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
klumprt

Když mám chuť na pivo, taky si nekoupím celej pivovar.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Nerevarin

Protože je to snadná a rychlá cesta k úlevě, kterou každý chlap potřebuje. Pokud je chlap sám a má peníze, je pro něj občas lepší zaplatit si společnici, než brouzdat po seznamkách, nebo klubech, kde je výsledek nejistý a navíc to sebere nějaký čas. Je naprosto jasné, že při styku s prostitutkou musíš mít kondom, je ovšem možné, že některé za příplatek nabízejí třeba orální sex bez ochrany či líbání (které nepatří ke standardní službě), při kterém je riziko nakažení HIV mizivé, či miniální. A navíc, pokud je někdo prostitutka, neznamená to hned, že je nemocná. Ony mají přísná pravidla a též se chrání. Ovšem je tu nějaké riziko nemocí, pokud jsou to třeba feťačky, nebo pokud mohly být někým někdy donuceny k nechráněnému styku. Toto by se mohlo týkat hlavně žen, které jsou k tomu nuceny. Pokud bys nad tím uvažoval, určitě bych vybíral z češek. Říká se, že u žen z východní evropy je větší šance nemocí, či že se jedná o nucenou prostituci, které řídí různé gangy.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
anonym

Když je někdo panic 20 let, udělal bych to samé… Ovšem s kondomem, nejsem idiot.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
zjentek

Memoci bývají vyváženy rozkoší! Tak se to tvrdí.

Lepší je, pronajímat si seštřičky. Zdraví je luxusnější, než požitek.

Upravil/a: zjentek

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Emefej

Ze stejných důvodů, jako jiní lidé kouří, pijí alkohol nebo berou drogy.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Kryšpín

Poněvadž není schopen sehnat děvu aby mu podržela a rovněž jak říká můj děda se potřebuje občas vysemenit

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Funna

většina sice píše, proto, že nemají jinou možnost se „vysemenit“…to je ale jen jedna možnost…ta druhá je, že i ženatý chlap který tu možnost má, zatouží po nějaké"specialitě", kterou mu manželka, nebo přítelkyně odmítá dát, nebo je mu blbé si o ni říct, tak jde raději za profesionálkou…
a ad nemoci…pokud si nebudeš tyhle holčiny vybírat na ulici, ale zajdeš do domu s červenou lucernou (napsat bordel mi přišlo nemístné .-)), tak věř, že pravděpodobnost nakažení od téhle děvy je stokrát menší, než od nějaké davajky, kterou potkáš někde na diskotéce, nebo v baru..nejenže prostitutky používají automaticky prezervativy, ale mají pravidelná lékařská vyšetření v popisu práce…

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce
Avatar uživatele
zjentek

Emefej: Neprojímáš si přeci prostotutku proto, že bys musel.

před 2781 dny Odpovědět Nahlásit
Nový příspěvek